Van olyan alvós plüssötök/takarótok/kispárnátok, amivel gyerekkorotok óta alszotok és akár még utazásra is viszitek magatokkal?
Van egy édesanyámtól kapott plüssmaci. Azóta is vele alszom.
Béla bá, 78
Még mindig vannak plüsseim, de már nem azok, amik gyerekként. Négy éve kaptam egy pici gombát és egy éve egy kézzel varrt pici babát, amiket mindig magammal viszek, ha idegen helyen alszom, mert fontosak számomra, és egyébként is az ágyban vannak. Természetesen tudnék nélkülük is aludni, de szeretem, ha kéznél vannak, inkább érzelmi okokból.
26/N
Nekem is megvan még az a plüssoroszlán, amit születésemkor kaptam. Illetve van egy "nemtudommilyenállat", azt nem féltem annyira mint az oroszlánt, mert pár évvel később kaptam, de jópofa plüss, nem válnék meg tőle.
Az oroszlán akkora kincs nekem, hogy nem merem sehova vinni, otthon ül a szekrény tetején a másik plüss mellett. Illetve felnőttként ciki is lenne plüssállattal utazni\aludni ha megyek valahová, úgyhogy viszem a barikás parnámat, ami egyfajta plüss helyettesítő, de nyugodtan mondhatom rá, hogy csak párna. :)
Otthon sem alszok plüssel, van egy szőrös párom xD
28\n
Gyerekkori sajnos egy sincs meg.
Egy éve kaptam egy hófehér plüss cicát, mert az igazi cicám meghalt. Egy kis vigasz nekem ez a plüss. Itt van az ágyamban, utazásra elvinném, de ahoz nagy, hogy mindenhová cipeljem a táskámban.
Gyerekkoromban fekete plüs cicám volt, Belfegor volt a neve.
48/n
Nekem még mindig megvan pár ezek közül; akkoriban legfontosabbként felcímkézett zöld pihe-puha takaróm, néhány plüss: kék nyuszi, medve, eredeti Kis Vakond. Már nem használom őket, viszont van egy kb. 3-4 éves puha alpakám, ciki, de azt átölelve alszom el a mai napig. Próbáltam erről leszokni, azonban elég hamar hiányérzetem lett.
22/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!