Szokott hiányozni a gyerekkorotok?
Figyelt kérdés
Ha igen akkor milyen gyakran és mikre gondoltok a múltból?2022. dec. 3. 14:53
1/17 anonim válasza:
Nem szokott hiányozni. Ugyanolyan nyomorult volt, mint a felnőttkorom.
2/17 anonim válasza:
Nem, de közvetlen utána visszamennék.
3/17 anonim válasza:
Nem hiányzik, nem volt pénzem, full haszontalan voltam mindenkinek, és tapasztalatlan
4/17 anonim válasza:
Nem.
Néha persze elgondolkodom, hogy milyen önfeledt boldog voltam. De nem hiányzik az az anyagi függés és hogy ki kell érdemeljem a figyelmet és ajándékot.
6/17 A kérdező kommentje:
Hát akkor lehet egyedül vagyok ezzel.):
2022. dec. 3. 15:10
8/17 anonim válasza:
Inkább az hiányzik, hogy több időm volt és nem kellett azon agyalni, hogy mit mikor kell kifizetni, mit mikor kell elintézni, meg kell oldani valamikor kaját még akkor is, ha nincs rá időd. (Mármint bevásárlás és elkészítés részét)
10/17 anonim válasza:
Nem, mert mindig oda jutok, hogy milyen jó volna fogni egy pisztolyt és lelőni azokat, akik ok nélkül bántottak az iskolában, és még mindig életben vannak. És boldogok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!