Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Mi volt a kedvenc emléketek...

Mi volt a kedvenc emléketek gyerekkorotokból? Olyan, amire mind máig boldogság önt el, amikor visszagondoltok?

Figyelt kérdés

Nekem több is van, az első színes tv-nk, az első walkmanem, amikor megvettük a parabola antennát, hiába német nyelvű volt, a legelső számítógépem, a nokia 3310-es telefonom.

Ezek mind kedves élmények számomra, a mai napig?

Nektek vannak ilyen kellemes emlékeitek?

#Kedvenc, nosztalgia, emlékek
2023. júl. 7. 13:24
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%

A nyaralások, síelések az unokatesókkal. Legszebb emlékeim.

Délután hazaérni suliból és megnézni a Csacska angyal új részét😀

Az iskolapadok közt kergetőzni, szerelmesleveleket írni a kiszemelt fiúnak…jó ezekre visszaemlékezni.

2023. júl. 7. 13:38
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
Nagyszüleim kertje. Balatoni nyaralások. A hatalmas hó minden télen.
2023. júl. 7. 13:40
 3/11 Metionin ***** válasza:
87%
Nekem amikor 8 évesen kiscicát kaptam. Átlagosabb, mindennapi emlék a könyvtár, már akkor is imádtam olvasni és nagyon szerettem azt az izgatott érzést, amikor visszavittem a könyveket és kiválaszthattam a következő 6-ot (annyit lehetett egyszerre kivinni) és nagyon megfontoltan kellett döntenem, mert anyám csak havi 1 könyvtárba menést engedélyezett, tehát a 6 könyvnek elégnek kellett lennie egy hónapra, amit szinte lehetetlen volt kivitelezni, mert sokat 2-3 nap alatt kivégeztem. Szerencsére a könyvtáros megértő volt és felfogta, hogy a fél centi vastag javarészt képekből álló kötetek nem elégítenek ki és kivételt tett, hogy a nagyobbaknak szánt polcokról is válogathassak. 8-9 évesen már úgy faltam a regényeket, mintha nem lenne holnap :D
2023. júl. 7. 13:49
 4/11 anonim ***** válasza:
28%

Nincsem.

Anyám elhagyott, apám ittas és szerencsejáték függő volt.. Nekem oylan emlékeim vannak, hogy azt kellett hazudjam, hogy azért vagyok kék-zöld foltos, mert fogócskáztam az öcsémmel és az ajtókilincsnek futottam meg hasonlók.. Legalább már fiatalon is kreatív voltam.

Remélem minél előbb megdöglök, apám tönkretett.

24F

2023. júl. 7. 13:50
 5/11 anonim ***** válasza:
54%

Nekem sincs ilyen. Az én apám is alkoholista és tönkretette az egész család életét. Nekem nem 'kellett' hazudnom, nem is hazudtam soha, én őszintén segítséget kértem felnőttektől, akik a közel álltak a családhoz. És senki nem hitt nekem, amikor elmondtam, hogy apám ver engem és anyát.

#4 Szóval akár te is elmondhattad volna az igazat, senki le sem sz.rta volna.

2023. júl. 7. 14:13
 6/11 anonim ***** válasza:
100%

Anyai nagymamámnál töltött napok. Gyakran álmodom róla. Motorozás, balatoni nyaralások, kirándulások a szüleimmel, motorcsónakázás a Dunán, úszni tanulás apuval...

N

2023. júl. 7. 14:27
 7/11 anonim ***** válasza:
100%

A nagyszülőknél töltött szünetek.

Egyik ágon szabolcsi parasztok, velük tehenet legeltettem, kacsát etettem, disznót hajtottam. A másik ágon értelmiségiek, mentünk moziba, SZOT üdülőbe, túrázni. Tisztában vagyok vele, hogy szerencsés helyzetben voltam , és nagyon sajnálom, hogy sokaknak nincsenek ilyen élményeik.

2023. júl. 7. 14:30
 8/11 anonim ***** válasza:
83%
Karácsony esték, nyári szünetek a nagymamáéknál, Balaton a szüleimmel, ahogy apukám dobál minket a vízben tesómmal, kirándulások, lampaoltas utáni ökörködések ocsemmel, ilyesmik.
2023. júl. 7. 14:43
 9/11 anonim ***** válasza:
37%
Az elmeny, hogy nem kellett a megélhetéseddel foglalkozni.
2023. júl. 7. 15:09
 10/11 anonim ***** válasza:
100%
Nagypapámnál töltött napjaim. Az összes. Sajnos ma már nem lehet.:(
2023. júl. 7. 19:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!