Mi volt a kedvenc emléketek gyerekkorotokból? Olyan, amire mind máig boldogság önt el, amikor visszagondoltok?
Nekem több is van, az első színes tv-nk, az első walkmanem, amikor megvettük a parabola antennát, hiába német nyelvű volt, a legelső számítógépem, a nokia 3310-es telefonom.
Ezek mind kedves élmények számomra, a mai napig?
Nektek vannak ilyen kellemes emlékeitek?
A nyaralások, síelések az unokatesókkal. Legszebb emlékeim.
Délután hazaérni suliból és megnézni a Csacska angyal új részét😀
Az iskolapadok közt kergetőzni, szerelmesleveleket írni a kiszemelt fiúnak…jó ezekre visszaemlékezni.
Nincsem.
Anyám elhagyott, apám ittas és szerencsejáték függő volt.. Nekem oylan emlékeim vannak, hogy azt kellett hazudjam, hogy azért vagyok kék-zöld foltos, mert fogócskáztam az öcsémmel és az ajtókilincsnek futottam meg hasonlók.. Legalább már fiatalon is kreatív voltam.
Remélem minél előbb megdöglök, apám tönkretett.
24F
Nekem sincs ilyen. Az én apám is alkoholista és tönkretette az egész család életét. Nekem nem 'kellett' hazudnom, nem is hazudtam soha, én őszintén segítséget kértem felnőttektől, akik a közel álltak a családhoz. És senki nem hitt nekem, amikor elmondtam, hogy apám ver engem és anyát.
#4 Szóval akár te is elmondhattad volna az igazat, senki le sem sz.rta volna.
Anyai nagymamámnál töltött napok. Gyakran álmodom róla. Motorozás, balatoni nyaralások, kirándulások a szüleimmel, motorcsónakázás a Dunán, úszni tanulás apuval...
N
A nagyszülőknél töltött szünetek.
Egyik ágon szabolcsi parasztok, velük tehenet legeltettem, kacsát etettem, disznót hajtottam. A másik ágon értelmiségiek, mentünk moziba, SZOT üdülőbe, túrázni. Tisztában vagyok vele, hogy szerencsés helyzetben voltam , és nagyon sajnálom, hogy sokaknak nincsenek ilyen élményeik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!