Ha lehetne, melyik évbe mennétek vissza?
Én 2013-ba. Akkor érettségiztem, megismertem a párom. Szerelmes lettem. Egyikünknek sem volt még okostelefonja, esténként vártuk egymást a számítógép előtt. Sok közös program... Felvettek főiskolára. Még élt a mamám. Boldog voltam, legjobb nyár volt.
Most abből az évből hallgattam zenéket, visszajöttek az emlékek.
Ti melyik évbe mennétek vissza és miért?
Kíváncsi vagyok a válaszokra. Szép estét!
Ha csak úgy, hogy egy kis időre, de aztán visszakapnám a mostani életem, akkor 2006-ba. Akkor voltam 19 éves, akkor költöztem külön a szüleimtől, első munkahely, albérlet, fura lakótársak, mégfurább barátok, kifogyhatatlan energia, kötöttség nulla, életem legszabadabb időszaka volt. Persze közben csóró voltam, mint a fene, meg volt elég sok negatív élményem is, mégis eszméletlen jó év volt ez nekem.
Szóval oda visszamennék kicsit, mondjuk egy hétre, de utána kérem vissza a mostani életem, a gyerekeim, a párom, a munkám, mert nekem igazából az elmúlt három évben került minden a helyére.
Úgy látom akkor eddig másoknak is 18-19 évesként volt a legjobb.
Mentek a zöldek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!