Ha lehetne, melyik évbe mennétek vissza?
Én 2013-ba. Akkor érettségiztem, megismertem a párom. Szerelmes lettem. Egyikünknek sem volt még okostelefonja, esténként vártuk egymást a számítógép előtt. Sok közös program... Felvettek főiskolára. Még élt a mamám. Boldog voltam, legjobb nyár volt.
Most abből az évből hallgattam zenéket, visszajöttek az emlékek.
Ti melyik évbe mennétek vissza és miért?
Kíváncsi vagyok a válaszokra. Szép estét!
#20:
Természetesen nem a vírushisztit hiányolom.
2020-ban nagyon jó dolgok történtek az életemben, a koronavírustól függetlenül.
Sajnálom a rokonodat, de ettől még tény hogy a járványkezelést hatalmas hisztériával körítették, manipulálták a közvéleményt a közzétett információkkal és egy rakás értelmetlen, egymásnak ellentmondó, jogellenes és káros intézkedést hoztak. Ennek a mai napig nyögjük a következményeit és azok a politikusok akik meglátták az üzleti lehetőséget és ezt ki is használták, a mai napig hatalmi pozicióban vannak, senki nem kérte rajtuk számon a károkozást.
Nálam a rokonságban a járvány alatt ketten haltak meg rákban, mindkettőt hozzászámolták a covid-áldozatok statisztikájához, a rákot meg nagyvonalúan a megjegyzés részbe mint alapbetegséget jelölték meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!