Ha lehetne, melyik évbe mennétek vissza?
Én 2013-ba. Akkor érettségiztem, megismertem a párom. Szerelmes lettem. Egyikünknek sem volt még okostelefonja, esténként vártuk egymást a számítógép előtt. Sok közös program... Felvettek főiskolára. Még élt a mamám. Boldog voltam, legjobb nyár volt.
Most abből az évből hallgattam zenéket, visszajöttek az emlékek.
Ti melyik évbe mennétek vissza és miért?
Kíváncsi vagyok a válaszokra. Szép estét!
1997-98
Szerelem, gondtalanság és a család is még nagyobb volt. 24 éves voltam.
2007.szeptember-október-november környékére. Akkor hoztam meg életem egyik legrosszabb döntését (rossz középiskola választás aminek a mai napig iszom a levét). Szóval akkorra mennék vissza, hogy merőben más döntést hozzák. Bár kitudja, ha akkor nem történnek azok a rémes dolgok velem, lehet, sőt biztos hogy ma nem az az ember lennék aki vagyok. És lehet én is egy tucat lennék aki társadalmi nyomásokra cselekszik.
30/f
#19:
2020?? Ezek szerint neked bejött hogy a nagy semmire hivatkozva felfüggesztették a mozgásszabadságot, a gyülekezési jogot, lezárták a határokat és tönkrecseszték a gazdaságot?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!