Létezik ilyen ember??? Szeretnék beszélni valakivel!!!
Sziasztok! Huszas éveiben járó lány vagyok. A helyzet hogy annyira szeretnék egy intelligens emberrel beszélgetni. Olyan aki nem igazán találja a helyét a nagyvilágban. Egyfajta introvertált személyiség akivel a világ ellen fordulnánk leszarva más véleményét és ha ahhoz van kedvünk lelépni valahova több hétre. Nem érdekel az anyagi háttér, érjük el azt amit elérünk egymást támogatva. Mondhatni kiszabadulnánk ebből a szürke hétköznapokból és egy egyénileg megalkotott életmódot hoznánk létre. Kicsit lázadnánk. Nem lennénk se jók se rosszak.
Nem tudom valaki érteni fogja hogy mire gondolok de a lényeg hogy nem akarok olyan életet élni amit mások szabnak meg és ami tele van gyülölettel meg robotolással, lehetetlen igényekkel, felszínességgel, hülye szabállyal.
Én azt hiszem értem mi az amit szeretnél, pont ezt szeretném én is.
De ez csak úgy megy ha előtte beleteszed a munkát és felépítel egy olyan környezetet amiben már nem függesz senkitől és semmitől vagy már nem annyira mint egykor.
Másképp nem megy ha nem gazdagnak születtél, a rendszer egyszerűen nem engedi. Így van a társadalom felépítve.
Naponta nézem, ahogy az emberek az életüket robotolva leélik anélkül, hogy bármi tervük is lenne egy jobb élet elérésére.
Amit te is keresel az a szabadság. Amikor gondolsz egyet és már mész is ahova szeretnél. Egyedül nem szeretnél mert nem olyan de nem találsz senkit mert mindenki a mókuskerékben van és se idejük se pénzük.
De jó hogy nem vagyok ilyen.
Azért ez nagy felelőtlenség.
Nem érdekelnek az anyagiak?
Ha nem lesz mit enned, nem veszed ilyen könnyedén.
Aludni meg buszpályaudvarokon tervezted? :D
Próbálom építeni magam. 2 év alatt sikerült is saját önbizalmam felépíteni, meg tudom bocsájtani magamnak a hibáimat. Az a kislány aki alig mert megszólalni bárhol már a múlt. Könnyen barátkozok, kedves, mosolygós, türelmes vagyok. Sokat dolgozok, feljesztem magam folyamatosan.
Mégsem nagyon látnak engem. Tudom szabadság, szabadság. Természetesen erre is vágyom..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!