Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Létezik ilyen ember??? Szeretn...

Létezik ilyen ember??? Szeretnék beszélni valakivel!!!

Figyelt kérdés

Sziasztok! Huszas éveiben járó lány vagyok. A helyzet hogy annyira szeretnék egy intelligens emberrel beszélgetni. Olyan aki nem igazán találja a helyét a nagyvilágban. Egyfajta introvertált személyiség akivel a világ ellen fordulnánk leszarva más véleményét és ha ahhoz van kedvünk lelépni valahova több hétre. Nem érdekel az anyagi háttér, érjük el azt amit elérünk egymást támogatva. Mondhatni kiszabadulnánk ebből a szürke hétköznapokból és egy egyénileg megalkotott életmódot hoznánk létre. Kicsit lázadnánk. Nem lennénk se jók se rosszak.

Nem tudom valaki érteni fogja hogy mire gondolok de a lényeg hogy nem akarok olyan életet élni amit mások szabnak meg és ami tele van gyülölettel meg robotolással, lehetetlen igényekkel, felszínességgel, hülye szabállyal.

2023. júl. 6. 22:04
1 2 3 4 5 6 7
 21/65 anonim ***** válasza:
32%
Jó lenne, amit felvázolsz. Csak az a baj, hogy ha nem is akarjuk, akkor is bele vagyunk kényszerítve a hülye társadalmi konvenciókba. Lehet, hogy pár hónap múlva kirúgnak a munkahelyemről. Ezt felfoghatom úgy is, hogy egy akadállyal kevesebb. Szóval ha még aktuális lesz, csináljuk! :)
2023. júl. 7. 12:43
 22/65 anonim ***** válasza:
42%
De azt azért elvárjátok,hogy kiszolgáljanak a boltban, a mentő fél órán belül odaérjen,ha valami bajod van, a gyereketeket felvegyék bölcsibe,oviba, a fodrász tudjon időpontot adni, a bankkártyádat tudjad használni, legyen repülő,meg benzinkút,meg hotelek,meg mozik,strandok, barkácsáruházak,kertészetek, internet szolgáltatás meg minden...de azért a világ ellen fordultok meg a munka ellen,mert milyen hülye már mindenki.
2023. júl. 7. 12:58
 23/65 anonim ***** válasza:
78%
#22 neked sincs túl sok örömöd az életben gondolom.
2023. júl. 7. 13:07
 24/65 A kérdező kommentje:
Ha bunkó vagy velem babám ne várd el hogy kedves legyek veled
2023. júl. 7. 13:14
 25/65 anonim ***** válasza:
38%
#22-esnek legalább saját gondolatai lehetnének, de még ezeket is szórul szóra idézi mástól..
2023. júl. 7. 13:16
 26/65 anonim ***** válasza:
27%
Kitől idéztem? :D Fáj az igazság? Attól nem leszel különleges,hogy mindenkit utálsz. De ha annyira különleges lennél,hidd el,már lenne párod,nem gyakorin kéne keresni;)
2023. júl. 7. 13:39
 27/65 anonim ***** válasza:
24%

Szerintem ezt felejtsd el.

Ez a gyerekes, lázadó életkor a mai világban már nem aktuális...

Nőlj fel, ne hisztizz.

2023. júl. 7. 13:42
 28/65 anonim ***** válasza:
100%

#22, az előtted író vagyok.

Ha ez nekem szólt, nem azt írtam, hogy ezentúl nem fogok dolgozni és életem végéig a lábamat lógatom majd. De a míg találok másik munkát, könnyen lehet hogy hónapok telnek el. Addig lesz egy lazább időszakom, amíg tudok mással is foglalkozni az eddigi mindennapokon kívül. Eddig se szórtam a pénzt, van annyi tartalékom, amiből legvégső esetben akár pár évig is elvagyok. Azt pedig nem írtam, hogy a világon minden rossz. De igen is vannak olyan hülye társadalmi szintű megszokások, amit lehetne másképp, alternatív módon jobban is csinálni.

2023. júl. 7. 15:18
 29/65 anonim ***** válasza:
100%
Én ilyen indíttatásból fogtam és kiköltöztem egy erdőbe, a hegyekbe két évre.
2023. júl. 7. 17:37
 30/65 A kérdező kommentje:
Nem érdekelsz kisgyerek :D Élni akarok és fogok is :D
2023. júl. 7. 20:04
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!