Létezik ilyen ember??? Szeretnék beszélni valakivel!!!
Sziasztok! Huszas éveiben járó lány vagyok. A helyzet hogy annyira szeretnék egy intelligens emberrel beszélgetni. Olyan aki nem igazán találja a helyét a nagyvilágban. Egyfajta introvertált személyiség akivel a világ ellen fordulnánk leszarva más véleményét és ha ahhoz van kedvünk lelépni valahova több hétre. Nem érdekel az anyagi háttér, érjük el azt amit elérünk egymást támogatva. Mondhatni kiszabadulnánk ebből a szürke hétköznapokból és egy egyénileg megalkotott életmódot hoznánk létre. Kicsit lázadnánk. Nem lennénk se jók se rosszak.
Nem tudom valaki érteni fogja hogy mire gondolok de a lényeg hogy nem akarok olyan életet élni amit mások szabnak meg és ami tele van gyülölettel meg robotolással, lehetetlen igényekkel, felszínességgel, hülye szabállyal.
Próbáld meg. Egy idő után azt fogod tapasztalni, hogy egymást kezditek hibáztatni, nem csak a világot. De ne így legyen, sikerüljön amit szeretnél! De szerintem ez csak két nagyon-nagyon jó emberrel lehetséges...
Ha mégsem sikerül, akkor rá fogsz jönni, hogy az ellenség nem kívül van.
A kérdező úgy értette szerintem, hogy a szabad idejukben legyenek szabadok és ne a munkan ragodjanak, hanem elvezzek az eletet. Esetleges kozos cel legyen 10-15-20 ev alatt az anyagi függetlenség, hogy utána megnagyobb szabadsagban élhessenek.
En megtudom érteni. En is sajnos a mokuskerekben elek, dolgozok 16 eves koromota, diplomam lett, jo munkam, de ez megse eleg, legalabbis arra a szintre amit szeretnek nem eleg es ez nem egy multimilliomos szintje.. Remélem egyszer sikerül.
24F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!