Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Létezik ilyen ember??? Szeretn...

Létezik ilyen ember??? Szeretnék beszélni valakivel!!!

Figyelt kérdés

Sziasztok! Huszas éveiben járó lány vagyok. A helyzet hogy annyira szeretnék egy intelligens emberrel beszélgetni. Olyan aki nem igazán találja a helyét a nagyvilágban. Egyfajta introvertált személyiség akivel a világ ellen fordulnánk leszarva más véleményét és ha ahhoz van kedvünk lelépni valahova több hétre. Nem érdekel az anyagi háttér, érjük el azt amit elérünk egymást támogatva. Mondhatni kiszabadulnánk ebből a szürke hétköznapokból és egy egyénileg megalkotott életmódot hoznánk létre. Kicsit lázadnánk. Nem lennénk se jók se rosszak.

Nem tudom valaki érteni fogja hogy mire gondolok de a lényeg hogy nem akarok olyan életet élni amit mások szabnak meg és ami tele van gyülölettel meg robotolással, lehetetlen igényekkel, felszínességgel, hülye szabállyal.

2023. júl. 6. 22:04
1 2 3 4 5 6 7
 11/65 anonim ***** válasza:
78%
És miből élnétek? Mármint komolyan.
2023. júl. 6. 22:49
 12/65 anonim ***** válasza:
62%

Próbáld meg. Egy idő után azt fogod tapasztalni, hogy egymást kezditek hibáztatni, nem csak a világot. De ne így legyen, sikerüljön amit szeretnél! De szerintem ez csak két nagyon-nagyon jó emberrel lehetséges...

Ha mégsem sikerül, akkor rá fogsz jönni, hogy az ellenség nem kívül van.

2023. júl. 6. 23:14
 13/65 A kérdező kommentje:
Nem így akartam fogalmazni engedjük már el a pénz témát, nyilván mind a ketten dolgoznánk.....
2023. júl. 6. 23:39
 14/65 anonim ***** válasza:
89%
Így viszont nincs értelme az egésznek. Mert ha mind a ketten dolgoztok, akkor hogy akartok függetlenek lenni, és szarni a világra? És főképp hogyan akartok hetekre eltűnni ha épp ahhoz van kedvetek?
2023. júl. 6. 23:44
 15/65 anonim ***** válasza:
77%
Én ilyen vagyok, nem találom a helyem, introveltált vagyok, ha úgy érzem, akkor eltűnök egy időre. De ennek az a lényege, hogy egyedül csinálom.
2023. júl. 7. 00:02
 16/65 A kérdező kommentje:
Aki belém akar kötni az menjen innen de gyorsan o O🖕🏻
2023. júl. 7. 01:19
 17/65 anonim ***** válasza:
80%

A kérdező úgy értette szerintem, hogy a szabad idejukben legyenek szabadok és ne a munkan ragodjanak, hanem elvezzek az eletet. Esetleges kozos cel legyen 10-15-20 ev alatt az anyagi függetlenség, hogy utána megnagyobb szabadsagban élhessenek.

En megtudom érteni. En is sajnos a mokuskerekben elek, dolgozok 16 eves koromota, diplomam lett, jo munkam, de ez megse eleg, legalabbis arra a szintre amit szeretnek nem eleg es ez nem egy multimilliomos szintje.. Remélem egyszer sikerül.

24F

2023. júl. 7. 08:13
 18/65 anonim ***** válasza:
65%
Szabad idejében mindenki szabad es tojik a világra. Kérdező, kéne neked egy pasi,ennyi az egész. Az intelligenstől a lehető legmesszebb vagy,az mondjuk kiderült.
2023. júl. 7. 08:52
 19/65 anonim ***** válasza:
67%
Intelligens ember nem állna szóba a kérdezővel, és huszonévesen felismeri, hogy a felvázolt életforma nem megfelelő hosszútávon.
2023. júl. 7. 11:09
 20/65 anonim ***** válasza:
74%
És a pasi barátai? Mi van,ha nem csak veled akar lógni és hülyézni az egész világot? "Az egész világ ellen fordulnánk"...pff..az jó..de gondolom mástól meg elvárod,hogy a segged kinyalja,miközben te bunkó vagy mindenkivel. Lassan 30 évesen aztán baromi intelligens dolog,hogy lázadozva puffog valahol 2 ember.
2023. júl. 7. 11:20
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!