Normális az, ha valakivel beül az ember valahova, és a másik meg leáll közben messengerezni és nem is figyel a másikra?
Azért úgy gondolom, hogy ha már beül 2 ember, ismerik annyira egymást, vagy érdeklik annyira egymást, hogy valamennyire érdekesnek találja a másikat.
Szerintem roppant nagy bunkóság elővenni a telót, nyomogatni. És annyi telófüggő ember van, hogy amúgy észre sem veszik hogy totál belezombulnak.
Nekem van egy-két barátnőm, akik állandóan pörgetik a nagy semmit, de tényleg, a nagy büdös semmit.
És nem hinném, hogy unalmasnak tartanak, mert messengeren állandóan keresnek, beszélgetünk.
De csodálkoznak, hogy nem akarok már annyira élőben találkozni.
Kva idegesítő, hogy észre sem veszik, kezükbe van a teló, és pörgetik a hírfolyamot, amiben semmit nem olvasnak, figyelnek meg bármit rendesen, tényleg csak pörgetik és a saját mondatuk közepén elbambulnak akár.
Én elég fiatal vagyok, és ha az uram pl elmegy éttermeben mosdóba, én is kapom elő a telót, csak ne unatkozzak abban a 4 percben, de ha ott ül velem bárki, bizti nem nyomogatom. Bunkóság is.
Elég nagy bunkóság. Nekem sajnos a szüleim csinálják ezt, már kezdem megszokni.
Olyan nekem is van, hogy valakitől várok egy üzit, akkor szoktam szólni a beszélgetőpartneremnek, hogy mittudomén "még a főnökömtől várok egy üzenetet, gyorsan válaszolnom kell neki, bocsi", de ez ritka, alapos oka van, és mindig szólok.
"Bocs de ezt gyorsan megnézem."
"Egyszer-egyszer lehet válaszolgatni."
Na ebből szoktak kezdődni a hosszas messengerezések, mert aztán benne ragad az ember. Vagy a másik: Megmutat egy képet a beszélgető partnerének. Jaj közben észrevette, hogy írt ez és ez és ez. Gyorsan válaszolok. És megint beleragad órákra.
Önfegyelem kérdése, én ha azt mondom hogy gyorsan válaszolok valakinek, akkor tényleg csak gyorsan válaszolok valakinek. Engem is marhára zavar, mikor mások belefeledkeznek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!