Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Miért van az, hogy néhány...

Miért van az, hogy néhány ember, ha linket küld, akkor az emailban küldi és nem messengeren?

Figyelt kérdés

Anyám is ezt csinálja. chatelünk messengeren, mondja, hogy nagyon jó autósiskolát talált, küldi a linket. És írja, hogy elküldtem emailben.

Minek? Ugyanazt kell csinálni messengeren mint emailben. Én is számtalanszor küldtem már neki linket messengeren, meg is tudja nyitni. de ő mindig emailben küldi. Meg csomó ember.

2020. máj. 24. 19:23
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Ezt tőlük kérdezd meg, nem hinném, hogy lenne logikus magyarázata.
2020. máj. 24. 19:30
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Nekem azért szokták, mert könnyebb rákeresni később.
2020. máj. 24. 19:30
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Kérdezz rá, de ilyent pl. én is elképzelhetőnek tartok, hogy azért küldik így, hogy később is könnyen visszakereshető legyen.
2020. máj. 24. 19:42
 4/4 nemaRendőrség ***** válasza:
Linkeket mi is iMessage-en küldünk egymásnak asszonnyal, mert másra nem használjuk, könnyű keresni
2020. máj. 24. 19:53

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!