Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Mi volt a kedvenc emléketek...

Mi volt a kedvenc emléketek gyerekkorotokból? Olyan, amire mind máig boldogság önt el, amikor visszagondoltok?

Figyelt kérdés

Nekem több is van, az első színes tv-nk, az első walkmanem, amikor megvettük a parabola antennát, hiába német nyelvű volt, a legelső számítógépem, a nokia 3310-es telefonom.

Ezek mind kedves élmények számomra, a mai napig?

Nektek vannak ilyen kellemes emlékeitek?

#Kedvenc, nosztalgia, emlékek
2023. júl. 7. 13:24
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

2001-es ként azt kell mondjam, hogy az egész 2000s évek.

Abba az évtizedbe jó volt felnőni, az volt a határ a modern és a réghi dolgok közt.

Olyanok tárgyak jutnak eszembe amik sok emléket idéznek fel, pl a lemeztartók, legalább 4 van tele lemezekkel aminek a feléről sose tudtam mi van benne mert csak gyűjtöttem,

Aztán az esti tv-zés az amúgy kényelmetlen piros színű fekete mintás kihúzhatós ágyon, a 30 kilós panasonic dobozos tv-n nézni olyanokat, mint mézga család és, hasonlók amit a kései Z generációsoknál 2007-2010 és a 2010 utániaknál nem látni.

A nagyszüleimnél 600-adjára megnézni valamelyik Bud Spencer filmet, meg a régi gazdálkodj okosannal játszani.

Borsodi ként és falusiként tele van a környék, régi szoci épületekkel amikbe persze ,10 éves fejjel bementél a haverokkal.

És még sok.

2023. szept. 3. 22:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!