Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Szoktatok betegállományba...

Szoktatok betegállományba menni, csak azért, hogy pihenjetek, betegség nélkül? Hallottam hogy csinálnak ilyet emberek. Nátha meg hasonlót mondtok? Vagy mit? Kevés a szabadságotok? Szerencsére nekem "elég " a szabadságom.

Figyelt kérdés
2023. júl. 29. 14:43
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:
58%

17es, tehát aki nem táppénzcsaló, az nem tud élni. értem...:-D

Arra esetleg nem gondoltál, hogy van aki ésszel osztja be a szabadságát?:-D

2023. aug. 11. 05:07
 22/22 anonim ***** válasza:
55%

#21 Hagyjuk már ezt a táppènzcsalás tèmát,annyira idegesít,jelentsd fel a fèl országot azèrt mert te a bibliából èled az èletedet :D

Ez a szabadság tèma is relatívan èrtelmezhető,mivel lehet valaki későn kezdett a munkahelyén és mondjuk így osztja be az idejèt,vagy esetleg nem tudhatod milyen okból de elfogytak neki a szabadságok és így oldja meg,vagy,lehet csak pihenne az ember kicsit mert megfáradt,mivel nem robotok vagyunk,ha nem emberek :D

Ha te ezzel nem èrtesz egyet mert "minta polgár" vagy,akkor ez van,ezt ahhoz tudom hasonlítani tudod,hogy pèldául valaki az országban tud lopni,valaki meg nem,ez ilyen egyszerű :D

Bár hál istennek ilyen gondolkozású ember mint te nagyon ritka,szóval aki úgy gondolja nyugodtan menjen táppènzre,és senkinek semmi büdös köze hozzá mièrt :D

2023. aug. 11. 17:27
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!