Szoktatok betegállományba menni, csak azért, hogy pihenjetek, betegség nélkül? Hallottam hogy csinálnak ilyet emberek. Nátha meg hasonlót mondtok? Vagy mit? Kevés a szabadságotok? Szerencsére nekem "elég " a szabadságom.
Figyelt kérdés
2023. júl. 29. 14:43
1/22 anonim válasza:
Ne itt próbálj már meg újabb tippeket szerezni, mert te kifogytál az ötletekből!
Annyira átlátszó!!
Remélem, senki nem ad tippeket a táppénzcsalásodhoz.
3/22 anonim válasza:
Én nem szoktam de a kollégáim fele csinálja, minden szívfájdalom nélkül. Én azért nem megyek, mert van jelenléti bónusz (kb. 30 ezer), de ha nem lenne, akkor én is megcsinálnám.
4/22 anonim válasza:
Én nem vagyok táppénzcsaló így nem.
5/22 anonim válasza:
Kolléga csinálta, aztán egy másik kolléga találkozott vele a városban, felnyomta és munkaügyi bíróságra vitték táppénzcsalás miatt. Ki is rúgták és büntetést is kapott. nem tudom mennyit, de azt igen hogy azóta nem nagyon talál munkát.
6/22 anonim válasza:
#5 A vamzert kellett volna kib@szni!
8/22 anonim válasza:
#7 Mert ez gyáva, gerinctelen viselkedés. Igaz, aki táppénzre megy egészségesen, az se egy szent, de a besúgóknál nem nagyon van lejjebb szerintem.
9/22 anonim válasza:
Utolsó, szerintem a táppénzcsaló lejjebb van.
10/22 anonim válasza:
"egy másik kolléga találkozott vele a városban, felnyomta"
Ha nem "fekvőbetegnek" van felvéve, oda megy, ahova akar, a pert is megnyerné, úgyhogy ez a történet erősen sántít!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!