Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Szoktatok betegállományba...

Szoktatok betegállományba menni, csak azért, hogy pihenjetek, betegség nélkül? Hallottam hogy csinálnak ilyet emberek. Nátha meg hasonlót mondtok? Vagy mit? Kevés a szabadságotok? Szerencsére nekem "elég " a szabadságom.

Figyelt kérdés
2023. júl. 29. 14:43
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
47%
10es, COVID-al volt táppénzen (elvileg). És ha oda megy ahova akar, akkor dolgozni is tud menni ennyi erővel, és nincs szükség táppénzre:-)
2023. júl. 29. 15:43
 12/22 senior10 ***** válasza:
87%
Én sose csináltam ilyet, de mindig volt egy-két kollégám aki meg igen. Volt aki igencsak túltolta, gyakorlatilag nem volt olyan hónap amikor ne lett volna legalább 2-3 napot táppénzen. Nem is dolgoztak sokáig nálunk.
2023. júl. 29. 15:54
 13/22 anonim ***** válasza:
52%

#8 Ezért tart itt ez az ország, mert sokan a lusta, ingyenélő, csaló, bűnözőket védik.

Nehogy már a normális ember legyen a hülye!Nem mellesleg állampolgári kötelességed bejelenteni, ha törvényszegést észlelsz.

2023. júl. 29. 16:44
 14/22 anonim ***** válasza:
72%
Na pl Ausztriaban meg Svajcban ugy van hogy harom napra el lehet menni betegszabira mindenfele orvosi papir nelkul, csak betelefonalsz aztan ennyi. Csak ebben a bolsevik posvanyban csinalnak ebbol ugyet.
2023. júl. 29. 18:38
 15/22 anonim ***** válasza:
89%

Igazából lelkileg is lehet annyira rosszul lenni a munkától, hogy az ember munkaképtelen legyen. mondjuk elmegy az életkedve, egész nap fáradt, semmihez sincs kedve...Nem mindenki tud munkát váltani.

Ahhoz, hogy valaki egészségesen betegszabadságra menjen, olyan orvos is kell, aki kiírja. Nem mindegyik ír ki.

Nekem is jó lenne egy kis szabadság, de nemrég kezdtem egy munkahelyen, szóval az első szabadnapom, amit élvezhetek: október 23a.

2023. júl. 29. 20:02
 16/22 anonim ***** válasza:
85%

#14 Mondjuk ehhez a társadalomnak is fel kell nőni.

Itt Magyarországon sportot űznek a táppénzcsalásból, sokan durván visszaélnek vele, mint a válaszokon is láthatod.

Azt nagyon kétlem, hogy Ausztriában és Svájcban megtűrnék az olyan munkamorálú dolgozókat, akik mondjuk ezt hetente eljátsszák.

2023. júl. 29. 20:40
 17/22 anonim ***** válasza:
52%

Atya úr isten,milyen minta polgárok lettek páran,"Táppènzcsalás" gondolom alkoholt se isztok,meg a bibliának èltek...Ennyi esztelent,emberek,hol èltek ti?

Csak úgy megjegyzem az emberek 80% igen is csinálja ezt hogy kiírassa magát akár pihenésre,akár az akinek nincs szabadsága.

Felnyomni egymást,hagyjuk már,itt vidèken nem foglalkoznak ezzel,másrészt szerintem aki táppènzre megy,a másiknak köze nincs ahhoz mit csinál a másik..Nemtudom ti hol èltek,vagy hogy gondolkodtok,de ezt nemkell komolyra venni,mindenki azt csinál táppènz alatt amit akar,na és ha pihenni akar az illető?

Illetve nincs szabadsága és kell neki?

Hál istennek errefele egyáltalán nincs ilyen fajta emberek mint ti,én ha táppènz alatt egy kollègát meglátok a tescoba,lepacsizok vele inkább..

Táppènzcsalás istenem,az emberek ezt egy jó ideje művelik,csinálják,fiatal munkavállalóknál ezek alap dolgok megesik az ilyen,valaki tud èlni,valaki nem erre én csak ezt mondom😁

2023. aug. 10. 21:43
 18/22 anonim ***** válasza:
25%
#17 Addig csinálgatod ezt, míg a főnököd ki nem b*sz emiatt a munkából.De akkor majd nem kell háborogni, legyél vele tisztában miért történt.
2023. aug. 10. 21:45
 19/22 anonim ***** válasza:

#18 Sose rúgtak ki ez miatt,de köszi hogy szólsz😁

Ha az ember okosan csinálja a dolgokat sose származik beőle ilyesmi problèma😉

2023. aug. 10. 21:50
 20/22 anonim ***** válasza:
90%
#17: meg igazából betegen is kell a boltból kaja. Attól hogy valaki beteg, ennie akkor is kell.
2023. aug. 11. 00:15
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!