Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Hogyan oldjam meg így a két...

Hogyan oldjam meg így a két munkahelyet vagy munkakely váltást?

Figyelt kérdés

Szeretem a jelenlegi munkámat, de kiakarok probálni vmi mást is.

Opciok amire gondoltam:

3 havi fizetés nelküli szabit kérek és addig jelentkezem oda ahova szeretnék menni.

Vagy

50 órát dolgozom hetente egyszere két munkahelyen. Egyikbe 30at a másikba 20at

A problémák:

A 3 hónap alatt lehet nem 1 hónapig nem lesz állásom a felvételi idő miatt. Vagy lehet ha 20 órába jelentkezem nem keresek annyit h meg is tudjak élni belőle.

Ha 50 órát vállalok nem biztos h bírnám. Mert mikor 3 napot dolgozom egyszerre 10 órat éjszaka akkor szinte semmit nem alszom és fáradtan nem biztos h megtudnám tanulni amit kéne.

Vagy még arra is gondoltam,h a jelenlegi munkahelyemen 40 órát vállalok és akkor a pluszt pénzt félre teszem a fizetetlen szabadságra. De akkor ezt még fél vagy 1 évig kéne csináljam.

Ti hogyan oldanátok meg?

2023. júl. 27. 19:29
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

Azt el tudod magyarázni, mi értelme pár hónapig csinálni egy munkát, ha úgyis ott hagyod?

Nekem az egész így életszerűtlen, mert se a kettőt nem lehet párhuzamosan csinál, se az nem valószínű, hogy csak úgy 3 hónap fizetés nélküli szabadságra mész. Ha meg utóbbi esetben sikerülne, de kiderül, hogy közben máshol dolgozol... hát, én nem mernék visszamenni.

Ha én szeretek egy munkát, nem váltanék. Ha ráunsz, még mindig kipróbálhatsz mást.

2023. júl. 27. 19:45
 2/8 A kérdező kommentje:
3 honapig kiprobalnam h milyen. Aztan ha tetszik oda megyek és a mostaninál felmondok. Meg nyilván elmondom,h azért kell a fizetetlen mert más munkahelyet akarok kiprobalni. Még csak most érettségiztem, teljesen megértené a munkáltatóm.
2023. júl. 27. 19:51
 3/8 A kérdező kommentje:
Ahogy példaztad, ráuntam ezért akarok kiprobálni vmi mást. De ha megbánom a váltást, akkor nem akarok abba maradni amit nem szeretek. Megtartanám azt az állásom amit ugye meguntam, de szeretek
2023. júl. 27. 19:54
 4/8 anonim ***** válasza:
100%

"Meg nyilván elmondom,h azért kell a fizetetlen mert más munkahelyet akarok kiprobalni. Még csak most érettségiztem, teljesen megértené a munkáltatóm."

. Mitől vagy biztos abban, hogy megadná, illetve abban, hogy megértené?

Három hónapig pótolnia kellene a kieső munkaerőt. Az ilyen hosszú fizetetlen szabadságokkal nem szokás csak úgy dobálozni.

2023. júl. 27. 20:36
 5/8 anonim ***** válasza:
100%

Nem értené meg.

Ha nem azonnal rúgna ki, akkor is rossz helyzetbe kerülnél.

2023. júl. 27. 21:16
 6/8 A kérdező kommentje:
Elég jól ismerem a munkáltatómat, mert nem olyan távoli a kapcsolata a dolgozóival,mint más nagyobb cégeknél. Ő javasolja az elmeni akaroknak ezt a fizetetlen opciot.
2023. júl. 27. 22:50
 7/8 anonim ***** válasza:
100%

Ha Te ilyen speciális helyzetben vagy, akkor nem értem, miért az a kérdés, hogy mi hogyan oldanánk meg...

Mindegy, én ott feladtam megérteni ezt, amikor azt írod, hogy szereted a munkádat, de unod. Ez számomra ellentmondás.

2023. júl. 27. 23:04
 8/8 anonim ***** válasza:
Akkor élj a lehetőséggel és menny el 3 hónapra.
2023. júl. 27. 23:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!