Munkahelyeken, a nők konfliktusának az irigység a fő oka?
Én sokkal jobban szeretek férfiakkal együtt dolgozni, mint nőkkel, mert utóbbiak esetében max 6-8 hónap alatt toxikus lesz a légkör.
Pénzügyi területen dolgozom, sajnos itt az a jellemző a nőkre, mint jó pár éve az informatika területen dolgozó férfiakra.Azaz, nem igényesek magukra és most finoman fejeztem ki magam.
Én szültem 3 gyereket és sokkal többet adok magamra, mint a nálam fiatalabb,gyermektelen,szingli nők.
Nálam a nadrágkosztüm, magas sarkú cipő, smink teljesen alapvető a munkahelyen.
Volt, aki képes volt bejönni az irodába zsíros hajjal, kapucnis melegítőben.Vezetőség helyében, hazaküldtem volna átöltözni.
Persze, tőlem kérdezik,hogy hogyan jut magamra ennyi idő.Erre diplomatikusan azt válaszolom, jól osztom be az időmet.A valóság az,hogy nem vagyok lusta foglalkozni magammal, nem vagyok igénytelen.
Pont ezért szoktak kinézni, mert többet adok magamra, mint ők.Plusz van diplomáciai érzékem, emiatt a vezetőkkel is jobb a viszonyom, ebből adódóan teljesítményértékelésen is pozitív visszajelzéseket kapok,illetve magasabb bért.
Én is úgy vettem ki a szavaidból, hogy öntelt, hiú, lenéző nő vagy.
Kit érdekel, milyen ruhában jön dolgozni, ha nincs dress code? Lehet hogy sokkal jófejebb és lazább csajszi, mint te, besavanyodott asszony.
2#
Éppen az az,hogy van dress code, csak vannak, akik nem foglalkoznak vele.
6#
Aki külsejére nem igényes, az a munkájára sem az.
Én ezt nem így látom , de halistennek nem vagyunk egyformák.
Neked nem kell az ő külsejével és munkájával foglalkozni. Ha a vezetőség nem küldi el stb akkor valószínűleg nekik jó így . Egy munkahelyen nem azért lesz jóban az ember bárkivel is mert jól végzi a munkáját és igényes a külsejére. Hanem mert jó fej, jókat tudsz vele beszélgetni stb , bármi.
Itt te vagy az aki előítetes és nem ők
Kevés dolog irritál annyira ezen a világon, mint amikor előadja valaki hogy "oh engem csak azért nem szeretnek mások mert irigyek!! természetesen mindenkinél jobb vagyok, én vagyok a királylány, a többi hülye pcsa meg a parasztok körülöttem, és nem tudják elviselni hogy mennyire föléjük magasodom mindenben!!!!! alapból persze minden tulajdonságom szerethető lenne amúgy, csak hát túl szép és okos és kedves és barátságos és igényes és tökéletes vagyok ami bántja ezeknek a szerencsétlen goblinoknak az egoját :("
Hidd el hogy nem ez a baj. Soha életemben nem láttam hogy milyen gyönyörű vagy a nadrágkosztümödben, de már pár bekezdés alapján is irritálsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!