Miért van ennyi rosszindulatú, irigy proli a munkahelyeken? Főleg akik a diplomásokat hordják le?
Kb.6-7 diplomás dolgozott itt amióta itt vagyok, de ilyen 50-60 éves asszonyok az összeset lerhordták őket mindenfélének.
Volt egy srác, aki matematikus volt az Eltén, és felvették egy nagyon jó nevű német MSc-re, kb. bárhova mehet a világba utána. Mindenféle autistának meg b_zinak elhordták a háta mögött. Közben lett egy barátnője :DDDD
Volt egy lány, aki Corvinus mellett dolgozott itt, ő rá kitalálták, hogy büdös, izzadságszagú, meg ilyenek. Én direkt közel mentem hozzá, hát olyan tisztaságillata volt, valami enyhe parfüm v dezodorral, hogy az csak na. Egy értelmes, szép lány, elhordták mindenféle k_rvának, hogy biztos ilyen gangbangok mennek a kollégiumokba, ők láttak már ilyet a hírekbe..
Ja és ezek nem férfiak, EZEK IDŐS NŐK!!!
A többieket is folyamatosan lehúzzák "fúh látszik a tekintetén, hogy valami nem stimmel", "olyan fura az a fiú" "észrevetted milyen furán viselkedik az a lány"
Mintha folyamatosan azt akarnák igazolni, hogy minden egyetemista fogyatékos, és igazából akik nem tanulnak tovább azok a zsenik, velük az élen
Mert:
Megkeseredett, Kádári agymosott, érzelmi analfabéta, önbizalom hiányos, tudatlan, megkeseredett, irigy emberek.
Sajnos Magyarország ilyenekkel van tele.
Ezért lép le minden épeszű fiatal.
Hallottam már olyan konteót, hogy a régi rendszerben ez a réteg szándékosan lett kitenyésztve, hogy a dolgozó rétegek minél kevésbé értsenek egyet, és így még kisebb esélye legyen egy esetleges közös összefogásnak a hatalom ellen.
3: Na igen. Én Hollandiában élek. Az itteni munkásosztálybeliek, ahogy látom, a meló mellett azért szeretnek olvasni is, a kocsmában sem a másikra való irigykedés és a politikusok szidása a központi téma. És még sorolhatnám a különbségeket.
A 45-50+ éves nők mindenhol ilyenek, bárhol dolgoztam még. Megkeseredett, "kihaénnem" bunkók, akiknek annyi az öröm az életben, hogy alátehetnek a frissen érkezőknek.
Tisztelet a kivételnek, persze.
A 3-as nagyon jól leírta.
ezen kívül a nőknél az öregedés okozta frusztráció is hozzáadódik, már csak ezért is köpködni fognak egy fiatalra, de a lényeg:
Magyarországon a lakosság kb. 60-70%-a ilyen frusztrált, megkeresedett, tájékozatlan ember, akinek nem sikerült kitörnie, sosem volt normális sportos kinézete, és pofázáson kívül semmire nem képes a gyakorlatban.
"Mintha folyamatosan azt akarnák igazolni, hogy minden egyetemista fogyatékos, és igazából akik nem tanulnak tovább azok a zsenik, velük az élen"
oh, diplomásként ezt én is folyamatosan hallom mindenhol. egyszerűen komplexusosak.
fősuli alatt Bpn a szomszédom, egy nyugdíjas tanárnő szomszédom életcéljává vált, hogy bebizonyítsa, h hlye vagyok, hiszen a mai egyetemisták mind azok. ő belebolondult abba, hogy évtizedek óta évtizedek óta alig járt bpn kívül, maradt a kötekedés fiatalokkal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!