Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Miért van ennyi rosszindulatú,...

Miért van ennyi rosszindulatú, irigy proli a munkahelyeken? Főleg akik a diplomásokat hordják le?

Figyelt kérdés

Kb.6-7 diplomás dolgozott itt amióta itt vagyok, de ilyen 50-60 éves asszonyok az összeset lerhordták őket mindenfélének.

Volt egy srác, aki matematikus volt az Eltén, és felvették egy nagyon jó nevű német MSc-re, kb. bárhova mehet a világba utána. Mindenféle autistának meg b_zinak elhordták a háta mögött. Közben lett egy barátnője :DDDD

Volt egy lány, aki Corvinus mellett dolgozott itt, ő rá kitalálták, hogy büdös, izzadságszagú, meg ilyenek. Én direkt közel mentem hozzá, hát olyan tisztaságillata volt, valami enyhe parfüm v dezodorral, hogy az csak na. Egy értelmes, szép lány, elhordták mindenféle k_rvának, hogy biztos ilyen gangbangok mennek a kollégiumokba, ők láttak már ilyet a hírekbe..

Ja és ezek nem férfiak, EZEK IDŐS NŐK!!!

A többieket is folyamatosan lehúzzák "fúh látszik a tekintetén, hogy valami nem stimmel", "olyan fura az a fiú" "észrevetted milyen furán viselkedik az a lány"

Mintha folyamatosan azt akarnák igazolni, hogy minden egyetemista fogyatékos, és igazából akik nem tanulnak tovább azok a zsenik, velük az élen

2023. jan. 5. 19:24
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
Nem tudom ez engem is érdekelne.
2023. jan. 5. 19:30
 2/12 anonim ***** válasza:
100%
Kérdésben a válasz
2023. jan. 5. 19:45
 3/12 anonim ***** válasza:
92%

Mert:

Megkeseredett, Kádári agymosott, érzelmi analfabéta, önbizalom hiányos, tudatlan, megkeseredett, irigy emberek.

Sajnos Magyarország ilyenekkel van tele.

Ezért lép le minden épeszű fiatal.

2023. jan. 5. 19:45
 4/12 anonim ***** válasza:
81%

Hallottam már olyan konteót, hogy a régi rendszerben ez a réteg szándékosan lett kitenyésztve, hogy a dolgozó rétegek minél kevésbé értsenek egyet, és így még kisebb esélye legyen egy esetleges közös összefogásnak a hatalom ellen.

3: Na igen. Én Hollandiában élek. Az itteni munkásosztálybeliek, ahogy látom, a meló mellett azért szeretnek olvasni is, a kocsmában sem a másikra való irigykedés és a politikusok szidása a központi téma. És még sorolhatnám a különbségeket.

2023. jan. 6. 07:18
 5/12 anonim ***** válasza:
100%
Megkeseredett alulkepzett baszk.lan fapinák
2023. jan. 7. 11:37
 6/12 anonim ***** válasza:
100%

A 45-50+ éves nők mindenhol ilyenek, bárhol dolgoztam még. Megkeseredett, "kihaénnem" bunkók, akiknek annyi az öröm az életben, hogy alátehetnek a frissen érkezőknek.

Tisztelet a kivételnek, persze.

2023. jan. 9. 16:22
 7/12 anonim ***** válasza:

A 3-as nagyon jól leírta.

ezen kívül a nőknél az öregedés okozta frusztráció is hozzáadódik, már csak ezért is köpködni fognak egy fiatalra, de a lényeg:

Magyarországon a lakosság kb. 60-70%-a ilyen frusztrált, megkeresedett, tájékozatlan ember, akinek nem sikerült kitörnie, sosem volt normális sportos kinézete, és pofázáson kívül semmire nem képes a gyakorlatban.

2023. jan. 10. 19:46
 8/12 anonim ***** válasza:
100%

"Mintha folyamatosan azt akarnák igazolni, hogy minden egyetemista fogyatékos, és igazából akik nem tanulnak tovább azok a zsenik, velük az élen"

oh, diplomásként ezt én is folyamatosan hallom mindenhol. egyszerűen komplexusosak.

fősuli alatt Bpn a szomszédom, egy nyugdíjas tanárnő szomszédom életcéljává vált, hogy bebizonyítsa, h hlye vagyok, hiszen a mai egyetemisták mind azok. ő belebolondult abba, hogy évtizedek óta évtizedek óta alig járt bpn kívül, maradt a kötekedés fiatalokkal.

2023. jan. 10. 19:51
 9/12 anonim ***** válasza:
Én is találkoztam ezzel a jelenséggel hajjajj. Szimplán olyan helyre Kell menni dolgozni ahol nincsenek prollerek.
2023. jan. 15. 14:17
 10/12 anonim ***** válasza:
100%
Olyan helyre fogok ahol mindenki képzettebb mint en
2023. jan. 15. 14:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!