A munkahelyen az összeférhetetlen természet mit takar?
Ami nálunk megy...
Munkatársam egy igazi xarkeverő: nem felel meg sehol sem, mert erre játszik. Késik, mindenféle moondvacsinált ügyekkel elmegy, amikor csak akar, minden évben van valami családi cirkusza, ami miatt "rá kell figyelni", és ehhez a hozzáálláshoz szükséges egy főnök "nem figyelek oda" hozzáállása is.
E melleet az illető flegma, ha valakivel beszélnie kell, de rohadt nagy az arca.
Azt jelenti, hogy miatta nem tartható fenn egy egészséges munkakörnyezet.
Vegyük példának az én helyzetemet. Kilógok a sorból, mert nem szeretek kijárni, nem ebédelek a többiekkel, stb. Ettől még nem vagyok összeférhetetlen, hisz bár kilógok a sorból, de nem ártok senkinek.
Ellenben az egyik kolléganőm állandóan basztat valakit, sokszor olyan okkal, amiért még a főnök se szólna. Amióta ott vagyok, 3 kollégám sorsát intézte el, és épp most hajt a negyedikre. Ha szóvá teszed ezt, még ő sértődik meg, és annyit mond, hogy ő ilyen, el kell fogadni. Ha hibázik, nem ismeri el soha, bocsánatot nem kér... Na ő összeférhetetlen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!