Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » A munkahelyen az összeférhetet...

A munkahelyen az összeférhetetlen természet mit takar?

Figyelt kérdés
Ma olvastam egy cikkben, de nem világos, mire szokták ezt mondani. Arra céloznak vele, hogy az illető a viselkedésével nagyon kilóg a csapatból, a természete sok konfliktust csinál közte és a munkatársai között, összeveszéseket meg egyebeket, ami miatt a munka is áll vagy ilyenkor a munkavégzéshez való hozzáállására céloznak, hogy pl más elöl is elveszi a munkát vagy másra hagyja, tehát nem képes a csapatban vagy a csapattal dolgozni?
2023. júl. 26. 00:21
 1/8 anonim ***** válasza:
20%
Engem.
2023. júl. 26. 01:48
 2/8 anonim ***** válasza:

Ami nálunk megy...

Munkatársam egy igazi xarkeverő: nem felel meg sehol sem, mert erre játszik. Késik, mindenféle moondvacsinált ügyekkel elmegy, amikor csak akar, minden évben van valami családi cirkusza, ami miatt "rá kell figyelni", és ehhez a hozzáálláshoz szükséges egy főnök "nem figyelek oda" hozzáállása is.

E melleet az illető flegma, ha valakivel beszélnie kell, de rohadt nagy az arca.

2023. júl. 26. 06:56
 3/8 anonim ***** válasza:
2# vagyok: ez olyan, mint amikor a buszon vannak az emberek: az első fontos lépés lenne a munkahelyeken, hogy kik ülnek a buszon, mielőtt azon görcsölnénk, hogy merre tart a jármű.
2023. júl. 26. 06:58
 4/8 anonim ***** válasza:
100%

Azt jelenti, hogy miatta nem tartható fenn egy egészséges munkakörnyezet.

Vegyük példának az én helyzetemet. Kilógok a sorból, mert nem szeretek kijárni, nem ebédelek a többiekkel, stb. Ettől még nem vagyok összeférhetetlen, hisz bár kilógok a sorból, de nem ártok senkinek.

Ellenben az egyik kolléganőm állandóan basztat valakit, sokszor olyan okkal, amiért még a főnök se szólna. Amióta ott vagyok, 3 kollégám sorsát intézte el, és épp most hajt a negyedikre. Ha szóvá teszed ezt, még ő sértődik meg, és annyit mond, hogy ő ilyen, el kell fogadni. Ha hibázik, nem ismeri el soha, bocsánatot nem kér... Na ő összeférhetetlen.

2023. júl. 26. 07:17
 5/8 anonim ***** válasza:
64%
Ha a csendességed miatt lógsz, de jó munkaerő vagy, az szerintem nem összeférhetetlenség. Azért szerintem senkit nem szabadna megbélyegezni.
2023. júl. 26. 07:21
 6/8 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm a válaszokat!
2023. júl. 26. 07:42
 7/8 anonim ***** válasza:
Kiszámíthatatlan, agresszív, alattomos, ellentmondást nem tűrő, másokat terrorizáló, minden önkritikát nélkülöző.
2023. júl. 27. 00:39
 8/8 anonim ***** válasza:
A hetediknek beküldött felsorolásból kifelejtettem az öntörvényű jelzőt, pedig ez az egyik legfontosabb.
2023. júl. 27. 00:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!