Mit dolgoznál, ha VÉGTELEN pénzed lenne?
Kedves Mindenki!
1) Mit dolgoznátok, ha végtelen pénzetek lenne, vagyis nem számítana a fizetés, és azt csinálhatnátok, amit igazán szeretnétek?
2) Továbbá feltenném azt a kérdést, hogy szerintetek hogyan döntsek, ha számomra az alábbi a válasz?
- Orvos
- Fizikus
- Biológus
- Világjáró
- Film rendező és vágó
- Pszichológus
1, Talpreflexológia+life coach;
2, Kérdés, hogy mi érdekel, milyen a fizikumod? Én a "világjárót", és/vagy a "pszichológust" választanám, ha szeretsz emberekkel foglalkozni.
1. Nem dolgoznék, a hobbimnak élnék. Nem is tudnék megélni ilyen gazdagságot. Továbbá nem élnék fényűző életet, valószínűleg rengeteget adakoznék.
2. Csak te tudod. Legyél híres rendező pl.
Én a jelenlegi munkámat csinálnám végtelen pénz mellett is :) szeretem a szakmám.
Ha ezek közül kell választani, és végtelen pénz lenne, akkor világjáró vagy pszichológus.
Ha újra ezek közül keklene szakmát választanom, akkor
1. orvos
2. biológus
3. filmrendező
Kutyakkal foglalkoznek
Kutya menhely
Kutya kozmetika
2.
Attol fugg milyen termeszet vagy
De a vilag jaras eleg jol hangzik legyen az ember akarmilyen is
Köszönöm szépen az eddigi válaszokat!
#1 A leírtak közül az összes.
#4 A fizikust miért nem írtad oda? Azt nem ajánlanád?
Én is azt csinálnám kb amit most, annyival egészíteném ki hogy bátrabban mernék befektetni sok sok startupba, mondván ha csak a tizede bejön már jól járok, illetve kipróbálnám a tőzsdézést (ami nagyon érdekel)
És én is a világutazót választanám a helyedben. Utazni mindig nagyon jó :)
Én is menhelyen segítenék vagy csinálnék sajátot.
És orvos legyél. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!