Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Mit dolgoznál, ha VÉGTELEN...

Mit dolgoznál, ha VÉGTELEN pénzed lenne?

Figyelt kérdés

Kedves Mindenki!

1) Mit dolgoznátok, ha végtelen pénzetek lenne, vagyis nem számítana a fizetés, és azt csinálhatnátok, amit igazán szeretnétek?

2) Továbbá feltenném azt a kérdést, hogy szerintetek hogyan döntsek, ha számomra az alábbi a válasz?

- Orvos

- Fizikus

- Biológus

- Világjáró

- Film rendező és vágó

- Pszichológus

2023. ápr. 10. 22:31
1 2 3 4
 31/33 Metionin ***** válasza:
100%
Én is azért lettem volna patológus, ha végül az orvosit választom. Nem igazán találkozik az ember pácienssel, a szövettant meg nagyon szerettem.
2023. ápr. 11. 20:46
 32/33 anonim ***** válasza:
100%

Ha tényleg végtelen mennyiségű pénz lenne a birtokomban, én elsőnek körbe utaznám a bolygót. Beletelne párévbe, de hát ugye a pénz most nem akadály.

Ha már mindenhol voltam, és kipihentem magamat, utána helyre állítanám Magyarország gazdaságát. Minden politikust nagyon alaposan átvizsgáltatnék, hogy honnan van a vagyona, és aki csak egy ceruzával sem tudna elszámolni, hát az illető kezdjen el imátkozni, bár az sem segíteni rajta. Az összes végtelen vagyonomat a magyaremberekre fordítanám, nálunk lenne a legjobb egészségügy, az oktatás minden.

Kevés esélyt látok erre.

Olyan szakmát kezdjél el tanulni, amit szeretsz is csinálni.

2023. ápr. 15. 17:57
 33/33 Thunderfairy ***** válasza:
0%
Semmit se dolgozna itt senki végtelen pénz melett. A többi kamu hazugságot meg nem kell elhinni. A hátralévő életemet végig utazgatnám, úgyhogy vílágjáró lennék. Várnának a luxusszállodák meg a szép tengerparti strandok.
2023. ápr. 15. 20:32
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!