Akik szorongtak már munkahelyen, azok leírnák, hogy ilyenkor általában mit éreztek / tünettel jártak?
Mostanában stresszes vagyok, amit nem a munkahely vált ki első sorban, csak itt is jelen van.
Kicsit zárkózottabb lettem, lassan telik az idő munkában. Nehezen koncentrálok, gyakran kicsapong a gondolatom.
Kollégák társaságában nem szívesen vagyok, pedig nincs különösebb bajom senkivel.
Kerestem pszichológust, 5 alkalomnál járok eddig, de sok hasznossal nem látott el eddig.
Tudom, hogy jó tanács, de ilyeneket mond, hogy ne szorongjak mert, hogy nincs valós veszélyhelyzet a munkahelyen.
De ez kb. olyan szintű tanács, hogyha rossz kedved van, azt mondom, hogy ne legyen már rossz kedved.. szóval remélem értitek.. :D
Nem tudom, mennyire szorongás, de:
-nem örülök egyáltalán a hétfőnek
-már a vasárnapom el van rontva azzal, hogy másnap munka (főleg akkor, hamásnap kora hajnalra kell menni)
-munkahelyen rossz kedvem van, nem merek nevetni se szinte, mert azt gondolom, hogy ott tesznek róla, hogy ne legyen az ember boldog
-nagyon nehezen megy az idő, szinte percenként nézem, mennyi ment el?
-munka után nem tudok normálisan a dolgaimra koncentrálni,mert agyilag és testileg leszív a munka.
Diplomám van, kreatív dolgok érdekelnek (pl. zene), 3 műszakban dolgozok, ahol darabszám a lényeg és a szünet is kb. szabályozva van, nem lehet megállni a munkával, csak tolni, tolni. Operátorként dolgozok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!