Megkèrnètek kollegatokat hetente 2-3 alkalommal hozzon vmit a boltból?
Kollégámnak hetente 2-3 alkalommal vinnem kell kenyeret.
Ez a pékség csak 5 ig van nyitva. Mi 6 ig dolgozunk.
Nekem bár útba esik persze viszek.
De nem tudom,én biztos megoldanam vhogy máshogy. Nekem nem lenne pofám hetente többször megkérni valakit,hogy hozzon kenyeret.
Mit gondoltok erről?
Hát engem aztán kèrhetnének ilyenekre mikor így is mindig késésben vagyok es hajlamos vagyok elfelejteni is piti teendőket:D
Tolem megkapná párszor jogy jaj bocsi elfelejtettem de holnap megyek érte. Ne hari.
Persze ha kölcsönös azaz ő is segit nekem ha kell.
Másnak nem ugrálnék de nem is kérné tolem senki szerintem aki nem tudná viszonozni.
Ha olyan viszonyban vagyunk, akkor simán, mondjuk ilyen rendszeres dolog nem volt, csak olyan, hogy ráírtam reggel arra, akivel együtt jártunk dolgozni, hogy hozzon nekem egy dobozos kávét, mert elfelejtettem előző nap venni, és neki volt útban olyan bolt, ami nyitva volt 6 előtt.
Olyan kollégának persze nem vásárolgatnék, akivel maximum köszönőviszonyban vagyunk, bár ha amúgy is bemennék minden nap a pékségbe és visszaadja, akkor lehet. Ez csak akkor lenne kellemetlenség, ha egyébként nem mennék be. (Mivel én maximum dohányboltba megyek be munka előtt, így nekem az lenne, de te nem írod, hogy neked ez plusz feladat, vagy magadnak is vásárolsz reggel.)
Évente egy-kétszer oké, de nem ám heti 2-3-szor.
Munka előtt mész oda? És ő miért nem tud munka előtt odamenni? Előbb kezd?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!