Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Cinkes lenne, ha egy kollégátó...

Cinkes lenne, ha egy kollégától kérdezném meg, hogy egy másik kollégának van-e valakije?

Figyelt kérdés

Van egy kolléganő, aki érdekel. De egyrészt nem tudom eldönteni, hogy szimpatikus vagyok-e neki, vagy csak szimplán kedves, másrészt nem egészen egy területen dolgozunk, ritkán hozza úgy az élet, hogy beszélhetünk. Nyilván meg lehet oldani, hogy többször összefussunk, de amíg nem tudom, hogy szabad-e...

A lényeg, hogy nem akarok hülyét csinálni magamból.

Van egy másik kolleganő, akivel sokszor dolgoztunk már egymás mellett, vele eléggé jóban vagyok. És ő a kiszemeltemmel is jóban van, biztosan tudja, van-e barátja.

Arra gondoltam, nála puhatolóznék ez ügyben.

2023. márc. 26. 17:59
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Cinkesnek nem cinkes. Viszont így elterjedhet, hogy közeledni akarsz hozzá.
2023. márc. 26. 18:09
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Nem, szerintem nem gáz, ha vagytok olyan jóban. Ha tőlem kérdezne ilyet valaki, szívesen válaszolnék neki.
2023. márc. 26. 18:12
 3/6 anonim ***** válasza:
Nem, hát hogy másképp deríthetnéd ki? Nincs ebben semmi bűn!
2023. márc. 27. 19:50
 4/6 anonim ***** válasza:
De nincs ám!
2023. jún. 30. 05:24
 5/6 anonim ***** válasza:
Nem ez a jó módszer! Inkább úgy kell udvarolni a kiszemelt kolleginának, hogy ha ne adj' isten van is valakije, legyél számára annyira érdekes és vonzó, hogy eszébe ne jusson lekoptatólag szóba hozni az illetőt! Nem könnyű, de lehetséges. Oktatják pl. a Csábítás Akadémián. Ajánlom továbbá Czeglédi Ádám ingyenes csajozós YouTube-videóit. ("Intelligens ismerkedés" csatorna)
2023. aug. 24. 21:25
 6/6 A kérdező kommentje:

5

Reklámozol, B szd meg?!

2023. aug. 24. 21:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!