Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Meddig mehet el egy munkáltató...

Meddig mehet el egy munkáltató a "nem kötelező itt dolgozni" dogmákkal?

Figyelt kérdés
2023. júl. 26. 06:45
1 2 3 4 5 6 7 8
 21/79 anonim ***** válasza:
81%

Nem. Ez nem igaz, amit írsz. A gyengék gondolkoznak így. És pont az ilyen gondolkodás miatt teheti meg a magyar munkáltatók több, mint 80%-a azt, amit tesz. Mert nincs következmény. Hazudhatod ezt magadnak, nekem megfelel. Te nem tudsz lépni, mert nincs hozzá eszközöd, motivációd és belső tartalékod.

Egészséges mentalitasú ember olyan mértékben mond nemet erre az "utolsó cseppig kizsigerelésre piti pénzért", hogy a dilettánsok, akik fentről hozzak a szabályokat, nem állnak meg a lábukon.

De a magyar társadalom szintén kb.80%-a nem egészséges pszichésen, nem szereti magát.

2023. júl. 26. 07:54
 22/79 anonim ***** válasza:
40%
21es, ez mindaddig szép és jó, míg nem kell hitelt/albérletet fizetned, meg gyereket nevelned 1 fizetésből. A gyereknek nem mondhatod hogy bocsi szívem ma nem eszel, de anya/apa látod milyen önérzetes, örülj.
2023. júl. 26. 08:03
 23/79 anonim ***** válasza:
80%
A magyar elég régóta egy elnyomott nép, áldozati szerepben tetszeleg, úgy érzi nincs beleszólása a dolgokba.
2023. júl. 26. 08:14
 24/79 anonim ***** válasza:
70%

"4# Válság van és munkahely hiány. A munkavállaló nem mer kifogádokkal jönni, mert tudja hogy mást cafy nem, vagy nehezen talál. A mai munkavállaló tűr, nyel, 100% felett teljesít, de a legrosszabb is 98,5%, és akkor még pesszimista is voltam."

. Ehhez képest reggel 8-kor itt b*sszuk a rezet Gyakorin... :D

2023. júl. 26. 08:20
 25/79 anonim ***** válasza:
48%
Gondolod a munkahelyen nem gyakoriznak?
2023. júl. 26. 08:25
 26/79 anonim ***** válasza:
78%
#25: de, pont erről beszélek...
2023. júl. 26. 08:29
 27/79 anonim ***** válasza:
45%
Ameddig akar
2023. júl. 26. 08:39
 28/79 anonim ***** válasza:
100%
Ameddig ott dolgozol.
2023. júl. 26. 09:09
 29/79 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem azt várja mikor sokallsz be és húzol el magadtól.Kirúgni lehet nem akar.De direkt csinálja hogy bekattanj és felmondj szerintem.De kitérnél az okokra? Mert itt azt veszem le h főnök bunkó de azt nem tudjuk mi okból hajtja ezt neked?
2023. júl. 26. 09:14
 30/79 anonim ***** válasza:
64%

Munkahely hiány??

Nos azok, akiknek van "még erejük" , inkább elmenekülnek külföldre, hogy ne ezeknek a csaló, kizsigerelő rabszolgatartóknak kelljen dolgozniuk. Sír is a munkáltatók szája, hogy nincs jelentkező, amit látok én is, hogy nem állnak tömött sorokban az ajtóban munkáért, aki mégis jelentkezik, az többnyire a selejtje, aki nem elég rátermett, hogy elhúzzon innen a fenébe. Százból egy, aki tud rendesen írni és nem félholtan megy be dolgozni.

De a gőgős unkáltatók még mindig nem veszik észre magukat. Nekik piszkosul derogál megbecsülni a dolgozót, rendesen mefizetni méginkább, mert minden IS kéne, lehetőleg ingyen és azonnal. Inkább hív vendégmunkást, mert az még ócsóbb...

Semmi sem elég, még több ember helyett dolgozzál egy fizetésért és még lábtörlő is legyél.

A magyarnak már herotja van a gyomorforgató munkáltatói hozzaállástól.

Hívhat filippinót, de szerintem azokkal sem fognak sokáig packázni, biztos megvan azoknak a magukhoz való eszük.

2023. júl. 26. 09:16
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!