Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » A kollégám nem csak engem...

A kollégám nem csak engem zaklatott. Szólok a főnöknek, mi baj lehet?

Figyelt kérdés

Szögezzük le, diákok vagyunk egy cégnél.

A közös kolléga engem is próbált fűzni (én 24 leszek, azért annyira nem gáz a korom miatt) és egy 17 éves lányt is. A férfi 32 éves.

A holnapi napon szeretném ezt a boltvezetőnek jelezni. Mi hogy jöhetünk ki belőle? A férfi itt betanulós, vezető lesz egy másik boltban.

Ez eddig nem probléma, de fizikailag is próbálkozott nálunk és konkrétan a legtöbb kollégát (minket) és egy másik állandóst is szivat, amiért otthon nem kap puncit.

Mit tudnék tenni? Sajnos a holnapi napon is benn lesz, viszont én is reggeles leszek és a boltvezető is.

2023. júl. 20. 22:18
1 2 3 4 5
 41/47 A kérdező kommentje:

40. Nagyon aranyos vagy, de nem érdekel ha egy papa korú "férfi" (mert ő nem az) nem tudja elfogadni hogy áldozat voltam.

Elég nekem az, hogy még mostanában nem is nagyon tudok enni, annyira hányingerem van.. :)

2023. júl. 26. 12:55
 42/47 Micimacko67 ***** válasza:
0%
#40, azt mondod áldozat hibáztatás? Ki lehet az áldozat egy ilyen esetben? A kérdezö? Ismerjük az ő verzióját! Akit megvádolt megtudta itt védeni magát? Nem! Egy ember bemondása alapján vért akartatok inni, a piszok zaklató vérét! S, hogy még felkavaróbb legyen a sztori, még egy fiatalkorú lányt is beleszőtt a mesèbe! Van kemény anyuci meg egy távolba szakadt barát! Gyerekek ezt a mese délutánt szépen megettétek!
2023. júl. 26. 13:07
 43/47 A kérdező kommentje:
42. A kiskorú kislány is áldozat. Miért nem tudsz szöveget értelmezni?
2023. júl. 26. 15:19
 44/47 anonim ***** válasza:
Azota mi történt?
2023. aug. 19. 09:12
 45/47 A kérdező kommentje:

44. Kirúgták. A férfi azt a kollégám fenyegette, akivel jóban voltam.

Azóta én sem tudok ott elhelyezkedni mint diák, de nem is érdekel. Máshol név szerint kérnek dolgozni, eléggé komoly helyen.

2023. aug. 19. 09:33
 46/47 anonim ***** válasza:
100%
Azért jó olvasni, meg rossz is, nagyon ciki, hogy megszabadulnak attól is, aki jelent ilyesmit.
2023. aug. 19. 12:08
 47/47 anonim ***** válasza:
100%
Csak ki tudja egy másik helyen nem kezdi újra a zaklatást
2023. aug. 19. 13:57
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!