Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » A kollégám nem csak engem...

A kollégám nem csak engem zaklatott. Szólok a főnöknek, mi baj lehet?

Figyelt kérdés

Szögezzük le, diákok vagyunk egy cégnél.

A közös kolléga engem is próbált fűzni (én 24 leszek, azért annyira nem gáz a korom miatt) és egy 17 éves lányt is. A férfi 32 éves.

A holnapi napon szeretném ezt a boltvezetőnek jelezni. Mi hogy jöhetünk ki belőle? A férfi itt betanulós, vezető lesz egy másik boltban.

Ez eddig nem probléma, de fizikailag is próbálkozott nálunk és konkrétan a legtöbb kollégát (minket) és egy másik állandóst is szivat, amiért otthon nem kap puncit.

Mit tudnék tenni? Sajnos a holnapi napon is benn lesz, viszont én is reggeles leszek és a boltvezető is.

2023. júl. 20. 22:18
1 2 3 4 5
 31/47 anonim ***** válasza:
72%

Hála ISTENNEK Kérdező. Aki meg téged állít be rossznak, szégyellje magát. Apánk lehetne hatvan évesen

😡😡

2023. júl. 25. 19:13
 32/47 anonim ***** válasza:
100%
De nem is a kora a lényeg, hanem végig téged állított be hazugnak. 😪
2023. júl. 25. 19:20
 33/47 A kérdező kommentje:

31,32

Nyilván, a párom mellett elfér hogy valaki zaklat engem, és biztosan arra vagyok kíváncsi.. 😅

Amikor a páromba vagyok szerelmes és öt kívánok 0-24.. 😅

Nálam nem járja ez, amire az "úr" gondolt..

2023. júl. 25. 21:31
 34/47 Micimacko67 ***** válasza:
0%

#31,32! Tudjátok lányok, pont a korom miatt már sok mindent láttam, hallottam, tapasztaltam! Rengeteg női praktikát, aljasságot sikerült az évtizedek alatt megismerni! Hogyan kell kicsinálni munkatársat, volt férjet, bárkit! Ezen praktikák tárháza végtelen, a mostani mee too trend is rásegít erre!

#Kérdező, te 24 évesnek és iskolásnak mondod magad! Milyen iskolába jársz még?

2023. júl. 26. 05:53
 35/47 A kérdező kommentje:

34. Ugye tudod, hogy egyetemen is 22-24 évesek járnak?

Nehogy már nekem kelljen bizonyítani egy apám korú idiótának, aki engem gyanúsít..

Lö pá..

2023. júl. 26. 07:49
 36/47 anonim ***** válasza:
100%
Úristen. Lehet, hogy vannak olyan lányok, nők, akik olyanra is képesek amit te írsz, de a kérdező miért találna ki ilyeneket? Azért ezek elég komoly vádak. De elég szomorú, hogy itt tartunk, hogy még mindig divat az áldozathibáztatás. 31,32 voltam.
2023. júl. 26. 08:06
 37/47 Micimacko67 ***** válasza:
0%
#36, a többi nő miért talál ki ilyet?
2023. júl. 26. 08:29
 38/47 Micimacko67 ***** válasza:
19%
Kérdező, azt mondod 24 éves vagy és van barátod! Ő hogy reagált erre? Nekem furcsa, hogy egy felnőtt (?) nő esetében anyuci szaladgàl és nem a párja védi meg!
2023. júl. 26. 08:32
 39/47 A kérdező kommentje:

38. Másik országban él. :)

Anyukám a jogi dolgok miatt ment velem.

2023. júl. 26. 10:59
 40/47 anonim ***** válasza:
48%
A többi nő miért talál ki ilyet? Mert lehet tudja, hogy neki adnak igazat, vagy kihasználja, hogy nő ami nőként is undorító és biztos vagyok benne, hogy a kérdező szerint is az. De úgy teszel, mintha ez még nem fordult volna elő. Mikor jutunk el arra a pontra és itt nemcsak a kérdezőről van szó, hogy nem az áldozatot hibáztatjuk? Attól, hogy valaki sok ilyet látott, még igenis létező dolog és sajnálatos. Elég sok ilyenről hallani. A másik meg, hogy miért nem ment oda a barátja. Írta, hogy másik országban él sajnos.
2023. júl. 26. 12:30
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!