A kollégám nem csak engem zaklatott. Szólok a főnöknek, mi baj lehet?
Szögezzük le, diákok vagyunk egy cégnél.
A közös kolléga engem is próbált fűzni (én 24 leszek, azért annyira nem gáz a korom miatt) és egy 17 éves lányt is. A férfi 32 éves.
A holnapi napon szeretném ezt a boltvezetőnek jelezni. Mi hogy jöhetünk ki belőle? A férfi itt betanulós, vezető lesz egy másik boltban.
Ez eddig nem probléma, de fizikailag is próbálkozott nálunk és konkrétan a legtöbb kollégát (minket) és egy másik állandóst is szivat, amiért otthon nem kap puncit.
Mit tudnék tenni? Sajnos a holnapi napon is benn lesz, viszont én is reggeles leszek és a boltvezető is.
21. Szia!
Igen. Mivel annyira jó dolgozó, jobban dolgozik mint sok nő, nyilván el fogják kenni. :)
Sajnos úgy érzem, nincs elég bizonyíték hogy rendőrségre menjek. Pedig megérdemelné... :/
Ezekért sajnos nem mehetsz rendőrségre, ez nem szexuális cselekmény, csak zavaró, tolakodó érintés, hát, derék, kéz semleges helyek, de tudom milyen, undorító az egész. Nincs kamera ott, ahol dolgoztok?
Nem szabadna csetelnetek egymással, olyat kell írni/mondani, hogy szeretnéd, ha munkakapcsolatotok lenne kizárólag, és fejezzétek be a privát üzengetést a jó munkakapcsolat érdekében.
Tudom, milyen, mikor az ember lefagy, mert egy akármiben felette álló megérinti, borzalmas, nem lehet normálisan lereagálni és meg is döbbent. Sajnos rengeteg férfi ilyen, és igen, amíg ez a rendszer van, ami nem hogy ezzel, de ennél többet is elnéző, addig bizony az egyetlen megoldás, hogy magadért állsz ki. Ha nincs bent kamera nem fog számítani, érintést és kellemetlen helyzetet nem tudsz bizonyítani ilyen kis "semmis" üzenet meg lótúró, és ha nyilvánossá tennéd, beperelne rágalmazásért, ha még miattad is veszti el a munkáját, biztosan nyernek.
A tetvektől tartózkodni kell, kiközösíteni és évek során kialakítani egy erősebb személyiséget, de még 30 felett is előfordul az ember, hogy lefagy, mikor nem kellene, és csak utána túl visszafogottan jelzi, hogy légyszi ne, nekem ez így nem jó, mikor erre a normális reakció az lenne, hogy ne érj hozzám gusztustalan vén perverz, tudom mit akarsz és rohadtul nem fogod megkapni, a kollégákkal mind így gondoljuk.
Ha jelzed, te szívsz belőle, le kell lépni ilyen helyről és majd elgondolkoznak, miért is megy el innen minden nő, majd egységesen fellépni, mint a metoonál. A vezető/hres feladata, hogy korrekt embereket vegyen fel, itt nyilván szrul végzik a dolgukat.
24. Nincs bennem bosszú. Boldog vagyok a párommal, teljesen kielégítjük és szeretjük egymást.
Ráadásul a bosszú gyerekes. Csak másokat akartam megvédeni egy perverz elől.m
26. Nem, ő nem zaklatott.
Őt érdekelte mi van velem, kedveskedett, törődött velem. Ekhivott játszani, beszélgetni.
Te nem vagy tisztában, hogy kell ismerkedni.. fogj kezet azzal a beteg emberrel, aki felnőtt létére kiskorúval is kikezd..
28. Nincs szükségem egy zaklato emberre az életemben, aki nem tisztelte azt sem hogy párom van! Akit szeretek és tisztelek!
A férfi szerint, ha otthon nem kap puncit, nyugodtan félre dughat..
Csak én majdnem a fejét dugtam, bele a betonba..
30+ évesen 17 éves kislányoknál próbálkozik, agyilag beteg szegénykém.
Kilépett, eléggé nagy probléma lett belőle a vizsgálat során.
Másik helyre mehetek dolgozni, ameddig nem vizsgázom le.
Végül jól sikerült. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!