Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » A kollégám nem csak engem...

A kollégám nem csak engem zaklatott. Szólok a főnöknek, mi baj lehet?

Figyelt kérdés

Szögezzük le, diákok vagyunk egy cégnél.

A közös kolléga engem is próbált fűzni (én 24 leszek, azért annyira nem gáz a korom miatt) és egy 17 éves lányt is. A férfi 32 éves.

A holnapi napon szeretném ezt a boltvezetőnek jelezni. Mi hogy jöhetünk ki belőle? A férfi itt betanulós, vezető lesz egy másik boltban.

Ez eddig nem probléma, de fizikailag is próbálkozott nálunk és konkrétan a legtöbb kollégát (minket) és egy másik állandóst is szivat, amiért otthon nem kap puncit.

Mit tudnék tenni? Sajnos a holnapi napon is benn lesz, viszont én is reggeles leszek és a boltvezető is.

2023. júl. 20. 22:18
1 2 3 4 5
 11/47 A kérdező kommentje:

10. Sajnos nem csak nekem, de a 18 év alatti kislánynak is irogatott:

"Haza vinnélek este ;)"

" Ha nem hat a gyógyszer, arra már más kell ;) "

Arról nem beszélve, hogy volt fizikai tapogatás is.

Azt hiszed, alaptalanul vádolok egy embert? Mondjuk aki egy ilyen nem normálisnak akar igazat adni, aki 32 évesen 18 év alatti kislánynál próbálkozik, akkor az maga sincs rendben..

2023. júl. 21. 15:21
 12/47 Micimacko67 ***** válasza:
0%
Azt, hogy alaptalanul vádolsz-e egy embert azt nem tudom megmondani! a te verziódat előadtad a másikét nem ismerjük! De este azt írtad, hogy reggel tudsz beszélni a boltvezetővel! Megtörtént? Mire jutottál vele? Vagy ott már nem volt akkora merészség?
2023. júl. 21. 15:43
 13/47 A kérdező kommentje:

12. Anyukám is benn volt.

Jogos a probléma, úgy néz ki hogy valószínű kirúgják, hogy máshol ne tudja az alá rendelt kollégákat majd szex-el zsarolni, ha már az ismerkedés és a nyomulás nem lesz neki elég.

A BTK szerint büntetendő, amit tett. De szívesen bemásolom ide neked:

Btk. 196. § (1) Aki mást szexuális cselekményre vagy annak eltűrésére kényszerít, bűntett miatt egy évtől öt évig terjedő szabadságvesztéssel büntetendő. A tényállással védett jogi tárgy a szexuális önrendelkezés, a nemi szabadság, a cselekményt 2013.

2023. júl. 21. 16:47
 14/47 anonim ***** válasza:
87%
@Kérdező, jó látni, hogy valaki ki mert állni az igazságért. Itt a fórumon is egyből megjelentek a "biztos csak beképzeli" kommentek, sajnos ezért ússza meg a sok hasonló szemétláda az életben is. Dolgoztam olyan helyen, ahol semmilyen bizonyíték sem volt elég, csak gyorsan megfenyegették azt, aki jelzett.
2023. júl. 21. 16:57
 15/47 A kérdező kommentje:

14. Anyukám bement. Ő már csütörtök este megverte volna, de neki nem akartam rosszat hogy ő húzza a rövidebbet, mivel engem véd.

Szerintem az ilyen ember szánalmas, legalja. Gondolom a "biztos kitalálta" kommentelőt az sem zavarja hogy a férfinek otthon PÁRJA van.

De hát a férfi szerint is, ha nem kap meg valamit, nyugodtan félredughat.

Na pont ez kellett még, hogy semmibe vegyem és szánalmasnak tartsam ezt az embert. Undorító, gyomorforgató.

2023. júl. 21. 17:04
 16/47 Micimacko67 ***** válasza:
0%
Ne haragudj meg érte kérdező, de továbbra is csak a te verziódat ismerjük! Az általad idézett BTK paragrafus mely része vonatkozik a kétértelmű üzenetekre? Továbbá azt sem vágom, hogy ha megfogja kezed (te mesélted) az milyen szexuàlis tevékenységnek felel meg?
2023. júl. 21. 17:31
 17/47 A kérdező kommentje:
16. Az én derekam és hátam is megfogta és a 17 éves kislányét is. Nem kollégái vagy baráti jelleggel.
2023. júl. 21. 18:56
 18/47 A kérdező kommentje:

Update;

Úgy néz ki, a cég ki akarja menteni ezek ellenére a kollégát, mivel nagyon jól dolgozik.

2023. júl. 24. 17:52
 19/47 anonim ***** válasza:
100%
Mindig ez a vége. Nálunk hasonló helyzetben még csak nem is dolgozott jól az illető. Csak hát a vezető régi cimborája volt :(
2023. júl. 24. 18:27
 20/47 A kérdező kommentje:
19. Szerintem megteszem a kellő lépéseket...
2023. júl. 24. 18:41
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!