A kollégám nem csak engem zaklatott. Szólok a főnöknek, mi baj lehet?
Szögezzük le, diákok vagyunk egy cégnél.
A közös kolléga engem is próbált fűzni (én 24 leszek, azért annyira nem gáz a korom miatt) és egy 17 éves lányt is. A férfi 32 éves.
A holnapi napon szeretném ezt a boltvezetőnek jelezni. Mi hogy jöhetünk ki belőle? A férfi itt betanulós, vezető lesz egy másik boltban.
Ez eddig nem probléma, de fizikailag is próbálkozott nálunk és konkrétan a legtöbb kollégát (minket) és egy másik állandóst is szivat, amiért otthon nem kap puncit.
Mit tudnék tenni? Sajnos a holnapi napon is benn lesz, viszont én is reggeles leszek és a boltvezető is.
A vezető hálás lesz, mert nem követi el a hibát, hogy belőle csináljon vezetőt, és ugyanezt folytassa.
Egyébként mi bajotok lehetne?
1. Kirúg, mert ő állandós én nem. De megbízható diák vagyok, mindenki szerint..
Még napszurast kapva is bementem dolgozni, igaz később. :/
3. Igazából már nem ír, de folyton utánam lohol és mellettem dolgozik. A másik lánnyal nem tudom mit csinált, de fizikálisan is megérintett minket. Hát, derék.
Ma a kezem fogta meg...
Igazából a gyomrom felfordul tőle, ez jobban zavar.
De nekem jelenleg nincs más lehetőségem, mivel nem lett meg a szakmám és dolgoznom kell hogy tudjam fizetni a korrepetálást. Szóval nem opció a kirúgás..
Viszont úgy volt, hogy ő betanul és elmegy innen..
"Ezen mi nem lenne neki érthető?"
. Mindenki másból ért: ő a hatalmi fölényét használja ki, és akkor fejezné be a dolgot, ha valami legalább veszélyeztetné a hatalmát.
De amíg egyesek többre tartják a bolti munkájukat, mint a lelki egészségüket és a testi autonómiájukat, addig ki is fogja használni.
Megjegyzem, a kirúgásod törvénysértő lenne.
Azért valahol borzasztó belegondolni, hogy tudod milyen, mégis ráengednéd ezt az embert egy másik boltra, csak téged hagyjon békén...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!