Miért köteleznek erre?
#19 "Az asztalodra meg tegyél mini ventillátort. Ezek nincsenek benne a szabályzathban hogy nem lehet."
De. Meg van tiltva minden "külső eszköz" áramról való üzemeltetése. Az intézményi tulajdonú villanyradiátorokat, ventilátorokat, stb. sok helyen be is gyűjtötték, sajátot meg szigorúan tilos üzemeltetni.
#21 "Szóval sokan akarnak spórolni az otthoni villanyszámlán"
Még ha naponta fel is töltik, az is összesen kb. 20 forint egy hónapban. Persze, sokan nem tudják, hogy ez konkrétan mennyibe kerül, de azért ne havi 20 forinton rugózzunk már!
Egyébként meg, ha már ezen kukacoskodunk: ha céges tulajdonú a telefon, akkor nem vagyok köteles a saját kontómra tölteni. Ha pedig nem céges, akkor az a sajátom, ergo még csak nem is vagyok köteles munkahelyi dolgokra használni. Mondhatják azt, hogy nem lehet odabent tölteni, de én meg mondhatom azt, hogy a telefon enyém, és ha nem akarom, akkor nem használom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!