Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Miért köteleznek erre?

Miért köteleznek erre?

Figyelt kérdés
Hosszú ujjú inget kell hordanom(kötelező),hetfőn is 39 fok lesz ahol lakom. Az épület ahol dolgozom napelemes. Nem lehet ventillátort használni(még telefont tölteni sem szabad), a klíma langyos levegőt fúj, úgy van központilag beállítva.Az árnyékot adó fát kiszedték az irodám elől.Nem értem miért kínozzák az embert. Vagy máshol is így van?

2023. júl. 15. 07:12
1 2 3 4
 31/38 anonim ***** válasza:
65%
Na, milyen volt ingben lenni?
2023. júl. 17. 18:46
 32/38 A kérdező kommentje:
Elég rossz volt :) 39 fok hőérzet volt kint :)
2023. júl. 17. 19:21
 33/38 anonim ***** válasza:
65%
Az egész rosszul hangzik. Milyen színű volt az inged? Az irodában sem volt jobb?
2023. júl. 17. 19:23
 34/38 A kérdező kommentje:
Szürke. Néha teljesen átázott sajnos
2023. júl. 17. 19:29
 35/38 anonim ***** válasza:
A cégvezetés nem veszi ~szre, hogy magukat minősítik. Legalább menne a klima, nem ázna át az ing.
2023. júl. 17. 21:05
 36/38 anonim ***** válasza:
100%

#19 "Az asztalodra meg tegyél mini ventillátort. Ezek nincsenek benne a szabályzathban hogy nem lehet."

De. Meg van tiltva minden "külső eszköz" áramról való üzemeltetése. Az intézményi tulajdonú villanyradiátorokat, ventilátorokat, stb. sok helyen be is gyűjtötték, sajátot meg szigorúan tilos üzemeltetni.

2023. júl. 18. 08:46
 37/38 anonim ***** válasza:
28%

#21 "Szóval sokan akarnak spórolni az otthoni villanyszámlán"

Még ha naponta fel is töltik, az is összesen kb. 20 forint egy hónapban. Persze, sokan nem tudják, hogy ez konkrétan mennyibe kerül, de azért ne havi 20 forinton rugózzunk már!

Egyébként meg, ha már ezen kukacoskodunk: ha céges tulajdonú a telefon, akkor nem vagyok köteles a saját kontómra tölteni. Ha pedig nem céges, akkor az a sajátom, ergo még csak nem is vagyok köteles munkahelyi dolgokra használni. Mondhatják azt, hogy nem lehet odabent tölteni, de én meg mondhatom azt, hogy a telefon enyém, és ha nem akarom, akkor nem használom.

2023. júl. 18. 08:50
 38/38 anonim ***** válasza:
Nekem is kiöltözős, ing, nadrág a kötelező mára, de nálunk van légkondi.
2023. júl. 19. 07:09
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!