Miért köteleznek erre?
Figyelt kérdés
Hosszú ujjú inget kell hordanom(kötelező),hetfőn is 39 fok lesz ahol lakom. Az épület ahol dolgozom napelemes. Nem lehet ventillátort használni(még telefont tölteni sem szabad), a klíma langyos levegőt fúj, úgy van központilag beállítva.Az árnyékot adó fát kiszedték az irodám elől.Nem értem miért kínozzák az embert. Vagy máshol is így van?2023. júl. 15. 07:12
1/38 anonim válasza:
Vajon miért dolgozol ott? Ezt vállaltad már az elején.
2/38 anonim válasza:
Kérdezd meg őket! Reklamálással talán többet érnél el, mint egy ideírt kérdésnek álcázott panaszkodással.
4/38 A kérdező kommentje:
Ez nem panaszkodás, csak megkérdeztem máshol is így van e. És nem ezt vállaltam, mert amikor elkezdtem dolgozni évekkel ezelőtt, még nem volt ez
2023. júl. 15. 07:49
5/38 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat
2023. júl. 15. 07:49
6/38 anonim válasza:
Akkor hagytátok, hogy ez legyen. Lehet ám nemet mondani.
7/38 anonim válasza:
4: Oké, kérdezed, hogy miért csinálják ezt, és hogy másutt is így van-e. Az első kérdésre a válasz: Mert spórolni akarnak az árammal, és imádnak hatalmat fitogtatni és terrorban tartani a dolgozókat. A másodikra: Nem, máshol nincs így.
De nem hiszem, hogy ezen infók birtokában boldogabb leszel, és bármi is változik. Reklamálni kell vagy más munkahelyet keresni.
8/38 anonim válasza:
No, de írod, hogy amikor elkezdtél ott dolgozni, akkor ezek a dolgok még nem így voltak. Amikor behozták a változtatásokat, akkor miért nem kérdeztél rá az okára?
9/38 anonim válasza:
Nincs ezzel probléma, megerősíti a régi igazságot, miszerint a munkaadók ostoba vadállatok. Én olyan helyen dolgoztam, ahol az építészet díjas lett - a díjmegítélők is a meztelen csiga agyi szintjén mozogtak. Volt klíma, ott is környezetbarát alapon, azaz pár fokkal lejjebb tartotta hőmérsékletet, mint a külső. Tehát forróságban melegünk volt. :D
10/38 anonim válasza:
Örülj neki, hogy irodád van. Nálunk a munkahelyen nincs fűtés, nyáron nincs hűtés. Bádog lemezek vannak feltéve a tetőre ami nyáron a melegre rányom még vagy 5 fokot, télen pedig pont olyan hideg van mint kint. Ha szóltunk valamit télen a hideg miatt, az volt a válasz, hogy mozogjunk gyorsabban és nem fogunk fázni. :) Válthatnék munkahelyet de egyenlőre azért maradtam mert jól fizet és közelebb van az otthonomtól a többi munkahelyhez képest. Szóval, ezzel csak szerettem volna tudatni hogy vannak sokkal rosszabb helyek. Persze ha nagyon zavar ez a helyzet, megpróbálhatsz beszélni a főnökökkel, hogy lehet-e valamit tenni a helyzet ellen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!