Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Mi a véleményetek a munkahelyi...

Mi a véleményetek a munkahelyi tapizásról?

Figyelt kérdés

Van egy kolleganőm, ő pl. nagyon szereti tapizni a számára szimpatikus munkatársakat. Elsősorban itt kis érintésre, simogatásra kell gondolni, de előfordul masszírozás, ölelgetés, sőt egy kolleganőnek még a seggét is megszokta paskolni.

Számomra ez nagyon szoktalan volt, és félre is értettem, de nagyon...

2023. júl. 8. 11:14
1 2 3
 11/21 A kérdező kommentje:

10

Mióta kiderült, hogy többet érzek iránta (konkrétan halálosan beleszettem), velem már egyáltalán nem csinálja.

2023. júl. 8. 12:10
 12/21 anonim ***** válasza:
100%
Van egy nő a mostani munkahelyemen, az pl engedi magát fogdosni. A múltkor láttam, amikor egy pasi megbirizgálta a mellét, a csaj meg csak így rá legyintett a kezére vihogva, hogy "jaaaaaj, ne már, olyan hülyeeeee vaaaagy"
2023. júl. 8. 12:12
 13/21 anonim ***** válasza:
48%
Munkatársak maradjanak a munkahelyen munkaidőben! Ez azt jelenti,hogy három lépés távolság mindenben! Nincs tapizás magán és családi élet megbeszélése,munkahelyi buli kirándulás! Munkaidő letelik visz lát ennyi! Vannak akiknek ez nem tetszik de közöltem velük a főnökökkel is,hogy nekem ennyi fér bele,nekem a családépités a fontos,nem a csapatépités ha nem tetszik nekik akkor közöljék,holnap már be sem jövök! Erre megszünt a piszkálódás!
2023. júl. 8. 12:13
 14/21 anonim ***** válasza:
100%
Teljesen csapatfüggő. Én ápolónő vagyok, tehát a betegeimet nyilván megérintem, ők is engem, pl ha oldalra fordítom magam felé megfoghatja a derekamat, le ne essen. Az orvos zsebéből kiveszem a csörgő telefont és a füléhez teszem, hogy ő steril maradhasson, felteszem a szemüvegét, újraélesztésnél pedig mindenki mindenkihez hozzáér. Szóval nálunk természetes a kontaktus, de nyilván igyekszünk nem érinteni egymás intim részeit. De sokszor van olyan pl, hogy együtt dobáljuk az ágyneműt, ha nem hangoljuk össze, akkor hozzáér a mellemhez, vagy a hasamhoz a másik, ilyesmi. Egy irodai környezetben ilyenek nincsenek.
2023. júl. 8. 13:31
 15/21 anonim ***** válasza:
100%

Ellenkező neműek csak ne seggrepacsizzanak, meg ne simikézzék egymást.

Kellemetlen és szar helyzet alkul ki ilyenkor, félreértések, pletykák stb. Egy munkahely maradjon csak munkahely.

2023. júl. 8. 15:05
 16/21 anonim ***** válasza:

14-es, volt már intim kapcsolatod beteggel, orvossal, vagy kollegával, bent a munkahelyen?

Azt tudod, hogy az ápolónő az egyik legerősebb fétis😃

2023. júl. 8. 16:17
 17/21 anonim ***** válasza:
100%

16

Nem volt kapcsolatom se beteggel, se kollégával. Ritkább ez a mindenki mindenkivel attitűd, mint ahogy elképzelik.

2023. júl. 8. 16:34
 18/21 anonim ***** válasza:
100%

Teljesen egyetértek azzal, hogy semmiféle testi kontaktus irodai környezetben, kollégák közt nem helyénvaló.

Ennek ellenére sajnos engem se tapiz le/masszíroz/használ ki egy kolleganőm se két kávé között. Pedig igény az lenne rá. :)

2023. júl. 8. 18:05
 19/21 anonim ***** válasza:
elítélem, minden viszonylatban. Nem taperolok és engem se érintsen meg senki kézfogáson kívül. Férfi-nő, alá-fölérendeltségi viszonyban meg pláne nem jöhet szóba semmi ilyesmi.
2023. júl. 8. 20:18
 20/21 anonim ***** válasza:
51%

Nem szeretem de mióta félmeztelenül bevajazva kergettem a kollégákat a kukoricamezőn, hogy öleljenek meg és szeressenek azóta tartják a távolságot.

Pedig én voltam a leggyorsabb pattogatott kukorica.

Egyiküket lehet tarkón hánytam de senki sem emlékszik a részletekre.

Azóta limit van, hogy ki mennyi alkoholt ihat.

2023. júl. 8. 21:26
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!