Olyat tehet valaki, hogy mikor felmond a munkahelyén a rossz körülmények és bánásmód miatt, akkor a hatóságoknak is elmondja a véleményét a munkahellyel kapcsolatban, mert akkor már nem köti semmi?
Figyelt kérdés
Ember legyen a talpán, aki meg tud maradni egy toxikus munkahelyen, ahol kevés embert foglalkoztatnak, kevés fizetésért, sok elvárással, túlórákkal megspékelve, amik nem kerülnek kifizetésre, hanem lecsúsztatja egy részüket az ember, de a többi napok is úgy vannak előírva, hogy az ember biztos feldobja a talpát a hónap végén, legalábbis lelkileg és fizikálisan és szellemileg ezt érzi az ember. Ha alapból ilyenek voltak korábban is a körülmények, akkor miért kell a kormányra fogni, hogy ők tehetnek azért, hogy rabszolgák maradnak az emberek, azért mert aktívan munkát folytatnak? Ha valaki ilyen helyen felmond, akkor utána értesítheti a hatóságokat a körülményekről, amik szerinte, mások szerint nagyon kifogásolhatóak?2022. nov. 3. 05:34
1/7 A kérdező kommentje:
*megtud
2022. nov. 3. 05:35
2/7 A kérdező kommentje:
Egy beosztás percek alatt elkészül, többi időben meg az illetékes szabadidős tevékenységet folytat, most annak semmi értelme, hogy az ember a hátán vigye a céget, aztán még ő kap megalázást ezért.
2022. nov. 3. 05:45
3/7 anonim válasza:
Fordítva csináltam először írtam levelet a munkavédelmi felügyelőségnek, rá 3-hétre kijöttek a céghez engem meg másnap kirúgtak a cégtől Dunaharaszti . Montesco-kft től .
4/7 anonim válasza:
Szerény véleményem szerint igen! Ha van rá keret és adott minden és kihasználják vagy el/le csalják akkor a hatóságok is közbe léphetnek...Attól függ mit szeretnél elérni a céggel vagy a hatósággal velük szemben
5/7 anonim válasza:
A véleményed senkit nem fog érdekelni. Ha meg tényekről beszélsz, azt bizonyítani kell, különben rágalmazás
6/7 anonim válasza:
Bizonyítani kell, én ezért nem is fordultam senkihez, hiszen legtöbbször négyszemközt, max hatszemközt zajlott mindig a bullyng. Azok a kollégáim akik perre mentek el is veszítették, hiszen az egész cég azon van ilyenkor, hogy ne pattanjon ki semmiféle botrány, nyugalom legyen.
7/7 anonim válasza:
#5-ösnek igaza van. Viszont vannak már olyan oldalak, ahol lehet véleményezni a munkahelyet munkavállalói oldalról. Nem sokat ér, de legalább másoknak segít, hogy eldöntsék, akarnak-e a jövőben ott dolgozni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!