Hová kell fordulnom, ha a munkahelyemen panaszom van az egyik emberrel szemben?
Nem konkrétan a munkáltatóra gondolok, mert az nem segít, és/vagy megbontja a szerződést.
Szeretnék valódi segítséget kérni és kapni, mielőtt agyonverem az illetőt. Köszönöm:)
Így van semmitmondó a kérdés. Feleslegesen reagálsz amúgy megint csak hülyeségeket. Megpróbáltam elmagyarázni már, és a félig majomszerűek tudták is értelmezni(a jelen korunkban is élő csimpánzok már kevésbé), hogy nem érdekes a kérdés szempontjából, hogy mi a probléma. Én egy adatot várok, egy nevet, egy elérhetőséget, tökmindegy.
Ha azt kérdezném, hogy Budapesten melyik a legközelebbi gyermekkorház, akkor egy adatot várok, egy címet, egy elérhetőséget, melynek azonban semmi köze a gyermek betegségéhez. Azt majd az intézményben megkérdezik, informálódnak, majd szerencsésebb esetben el is látják.
Tudom, hogy az én korlátolt szellemi képességeimmel nehéz ezt átadni, de hát na.. Ilyen ez a popszakma.
"a félig majomszerűek tudták is értelmezni (a jelen korunkban is élő csimpánzok már kevésbé)"
A majom az inkább te vagy. De ne add fel, meg fog érkezni a válasz.
Az àltalad keresett "intèzmèny" nemes egyszerűsèggel nem lètezik.
Nincs mit.
Köszönöm.
Ma is kiderült, hogy mennyivel okosabbak vannak nálam. Persze ettől függetlenűl a kérdés megválaszolatlan maradt, de bizonyára ez is a kérdező hibája, aki nem elég, hogy alul korlátolt, még gúnyolódik is.
Hallatlan!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!