Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Vendéglátóiparban dolgozók!...

Vendéglátóiparban dolgozók! Nálatok volt már olyan kolléga, aki mindig a forgalmas napokra jelentett beteget?

Figyelt kérdés

Tehát ünnepnapokra, meg általában olyan napokra, amikor előre lehetett tudni, hogy aznap extra nagy forgalom lesz.

Én 17 éve dolgozom vendéglátóiparban (jobbára éttermek), és már több helyen is kifogtam ilyet. Volt ahol egy idő után elbeszélgettek vele, majd ki is rúgták. De volt ahol érdekesmód nem volt gyanús a főnöknek, hogy például pont Karácsonyra, Újévre, meg Pünkösdre betegszik meg, és csak akkor küldték el, egy év után, amikor megcsinálta azt, hogy se szó, se beszéd nem jött be.

Az ilyen kolléga elég frusztráló tud lenni, mert ilyenkor helyette is dolgozni kell, ha nem tudják hirtelen megoldani a helyettesítését.

Nálatok volt vagy esetleg van ilyen? Kimondottan a vendéglátóiparban dolgozókat kérdezem.

ma 17:53
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Igen, és nekem kellett mindig beugrani helyettük. Minden vendéglátásos munkahelyemen 3 hónapon belül fel is mondtam.
ma 18:10
 2/3 anonim ***** válasza:
Volt ilyen munkatárs, néha azt is csinálta, hogy mikor sok vendég jött egyszerre, vagy eltűnt, vagy mindenféle, akkor nem épp prioritást jelentő dologgal foglalkozott. Főnökség húzta-halasztottaa dolgot, mondjuk nem is biztos, hogy ez az egész elsőre feltűnt nekik, de végül kirúgták.
ma 18:14
 3/3 anonim ***** válasza:

Nem vendéglátos de vannak.

Pl vannak a negyedéves vagy évvégi pénzügyi zárások amikor kb ég a ház, mindennek 1 ft ra stimmelnie kell es szoros záros hatáidők vannak és mindenki lázban. Es van könyvelo aki rendszerint ekkor megy szabira meg nyaralni meg akármi..

Vagy pl másik mostani melohelyemen meg az megy hogy néha vagy felujítják az irodákat vagy ép csőtöres van a wc ben vagy klímaszerelés akármi, az igazgató rendszerint ekkor van szabikon is.

Kimarad a porbol mocsokbol zúgásból segitségből intézésből és a kész házba ül bele csak.

ma 20:19

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!