Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Miről beszélgessek a családos,...

Miről beszélgessek a családos, páros, gyerekes kollégáimmal? Nekem egyik sincs.40N

Figyelt kérdés
Irodában dolgozunk, november körül vándorlás volt szülés, felmondás miatt.

ma 19:11
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

Kérj párkeresési tanácsokat.

Hobbi, receptek, növényápolás, kisállattartás, munka, kultúra.

ma 19:18
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Foci, autó, filmek, filozófia?
ma 19:18
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
2-hez: bocsi, nő vagy... akkor a film és filozófia mehet, a foci helyett kézimunka, főzés, kirándulás stb.
ma 19:19
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Azt vettem észre, a többség beszél magától. Én elég ha bólogatok :)
ma 19:51
 5/7 anonim ***** válasza:
Részvétem, ismerős a téma. Tégy úgy, hogy mindig van/legyen valamiféle kisebb-nagyobb feladatod, esetleg tanulj szabadidődben valamit. Nem felétlen kell együtt örömködni velük, mert sikerült a pl.: hétvégi büfi a gyerkőcnek:).
ma 21:01
 6/7 anonim ***** válasza:
Kirándulás, zene, könyvek, filmek, kisállatok, háztartás, hobbi, régi sztorik...
ma 21:03
 7/7 Metionin ***** válasza:
Szinte ugyanazt akartam írni, mint a 6-os. Nálunk általában ezek a témák mennek plusz a sport. Hatan vagyunk a csapatban, ebből 3 főnek van gyereke. Néha megemlítik őket de nem szoktak a gyerekekről sztorizni. Kb. így keresztbe-kasul van mindenkinek mindenkivel 2-3 közös témája.
ma 22:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!