Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Hová kell fordulnom, ha a...

Hová kell fordulnom, ha a munkahelyemen panaszom van az egyik emberrel szemben?

Figyelt kérdés

Nem konkrétan a munkáltatóra gondolok, mert az nem segít, és/vagy megbontja a szerződést.

Szeretnék valódi segítséget kérni és kapni, mielőtt agyonverem az illetőt. Köszönöm:)

2023. jún. 16. 16:54
1 2 3 4
 11/32 anonim ***** válasza:
80%
Felettes, aki jobb esetben összehoz egy meetinget, hogy a szakmai kérdések mellett megvitassátok a (kellemetlen) kollegiális viszonyokat. Ott helyben egymásnak is eshettek, mert nem egy beszélgetésen fog múlni a viszonyotok, főleg ha zsigerből utáljátok egymást.
2023. jún. 17. 07:55
 12/32 A kérdező kommentje:

Még mindig nem a munkáltatóra gondolok, de én értem, hogy nehéz megérteni.

Lehet, nektek kúltúrált, tökéletes munkahelyetek van, ahol erről divi beszélni, avagy meetingeket összehozni, mert hát azt miért ne, van idő rá.

Nálunk nincs, semleges szervezetet keresnék, akik Magyarországon, és vagy az euban tevékenykednek. Másképpen sajnos nem tudom leírni, nyílván, a korlátozott szellemi tevékenységemnek köszönhetően.

2023. jún. 17. 08:12
 13/32 anonim ***** válasza:
84%

Ha kicsit konkretizálnád mi a problémád, és nem virágnyelven irkálnál, akkor lehet hogy tudnánk segíteni.

De azzal, hogy neked a munkahelyen valami személyes problémád van a Manyival, semmilyen szervezet nem foglalkozik. Mert az általad leírt infókból kb ennyi derül ki.

2023. jún. 17. 08:42
 14/32 anonim ***** válasza:
27%
Persze, mindenkinek kulturált, tökéletes munkahelye vagy, csak a tied sz*r. Tudod, ha problémám van valakivel, akkor eléállok, és megmondom neki(és nem, nem egy 110 kilós kigyúrt nehézsúlyú ex-mma-s vagyok). Ha ez nem vezet célra, akkor bevonom a vezetőséget is. Viszont mivel te minden aspektusra kiterjedve, részletesen és kifogástalanul fogalmaztál meg egy kérdést, így ezzel nem tudunk itt mást kezdeni. Legfeljebb gratulálni tudok hozzá, hogy jómagad is beismerted, hogy korlátozott szellemi képességekkel rendelkezel. A felismerés az első lépés.
2023. jún. 17. 08:50
 15/32 anonim ***** válasza:
34%
Alapíts céget, akkor nem lesznek ilyen problémáid. Esetleg keress valami leszarom tablettát. Nekem az élet problémáiban az vált be, hogy a legtöbbet leszarom, miért idegesítsem magam fel rajta, az csak nekem rossz.
2023. jún. 17. 09:18
 16/32 A kérdező kommentje:

Nem fogom konkretizálni a problémát, hiszen semmi közötök hozzá, én más valamiről kértem tájékoztatást.

Ez olyan, mintha a mentők számát kérném, ti meg megkérdeznétek mi a baj. Miért kell tudni? Adjátok meg a mentők számát, a többit majd elintézi az illetékes. De még mindig én vagyok a korlátolt, ugyhogy erre nem számíthatok:D

A cégalapítás nem rossz ötlet, de az évekbe telik, és addig fizetni is kéne valamiből az alkalmazottakat, meg a meetingjüket.

2023. jún. 17. 11:39
 17/32 anonim ***** válasza:
73%
Kérdező, ellenben te pont ennek a fordítottját csinálod (a mentős példádnak), nem tűnt még fel?
2023. jún. 17. 12:19
 18/32 A kérdező kommentje:
Így, van, igazatok van. Na, köszi a válaszokat :)
2023. jún. 17. 13:25
 19/32 anonim ***** válasza:
73%
Azért lehet utalni a problémádra, nem azt mondtuk hogy teregesd ki, de ebből a virágnyelvből, ahogy fentebb fogalmaztak, nem fogunk érteni semmit, ergó ilyen válaszok is fognak érkezni. Tudod, amilyen az adjon Isten, olyan a fogadj Isten. Ha annyit nem tudsz kockáztatni, hogy nyíltabban beszélsz a problémádról, akkor milyen segítséget vársz? Más találja ki a gondolataidat? Tudod hogy erre csak kevesen képesek, a társadalom 0,01 %-a! Vagy érthetően fogalmazol, vagy el se várhatod hogy normális válaszok szülessenek. De neked könnyebb finoman lehülyézni a többieket, akik nem értik a mondandódat, véletlenül sem a te kommunikációdban van a hiba.
2023. jún. 17. 16:29
 20/32 A kérdező kommentje:
Erre már fentebb reagáltam, így ezt a (felesleges) választ már nem elemezném újra.
2023. jún. 17. 16:43
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!