Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Milyen munkák után nézhetek...

Milyen munkák után nézhetek anglisztikás pályakezdőként?

Figyelt kérdés

Most államvizsgázom anglisztika mesteren.

Azért ezt a szakot választottam, mert nem nagyon vagyok jó másban. Egyedül abban, hogy baromira empatikus vagyok, és nagyon értek az emberi lelkekhez, viszont maga a pszichológia szak szerintem túlzottan megviselt volna.

Nos, szüleimmel beszéltem, hogy szeptemberre legkésőbb jó lenne elkezdenem dolgozni. Viszont nem tudom, milyen munkát nézzek. Nagyon szétszórt vagyok sajnos, egyetemen is sok volt a figyelmetlenségi hibám. Telefonálni meg nem merek. (vagyis ha megpróbálom, nem kapok levegőt, volt már, hogy orvosnak mondanom kellett a telefonba, hogy ne haragudjon, csak izgulok).

Őszintén, ha sok ember előtt kell teljesítenem, teljesen görcsbe rándul a gyomrom. :S

Tanítanék, de csak 1-1 embert tudnék, csoportosan én nem lennék képes. Viszont ugye feketén magánba nem jó.

Gondolkodtam esetleg, hogy idegenvezető? Vagy mondjuk pszichológiai könyvek fordítása esetleg? Ilyen állásokat viszont sehol nem látok.

Gondoltam még a tárlatvezetőre, de már nagyon aggódom (és nem az államvizsga miatt, hanem a munka miatt). Vagy valami olyanra gondoltam még, ami az angol oktatás havítására fókuszál, de ilyen módszertani munkákat sem találok.

Úgy érzem nem fogok tudni helytállni a világban. Ilyen recepciós meg ilyen állásokon szívrohamot kapnék.

2023. jún. 12. 20:55
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
Anglisztikával pedig sajnos csak ügyfelszolgálatos lehetsz SSC-ben 8 műszakban és ezzel kifújt. Ha nem jössz ki a komfortzónádból teljesen már a betanulás sem fog menni. Tapasztalatból mondom, én is ezért kezdtem el inkább egy másik szakot mellette, nekem fél év elég volt a multikból. De a turizmus nem rossz ötlet, attól függ, hol laksz.
2023. júl. 5. 14:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!