Téged idegesít az, ha valaki rendszeresen beviszi a gyereket a munkahelyre?
Nálunk egy ideje már tilos, bár ennek ellenére is van, aki néha behozza a gyerekét. Óvodásoknál és elsős-másodikas gyereknél még megértem, de egy 9-10 évest már otthon lehet hagyni 8-9 órára.
Állatot sem lehet behozni, aminek én örülök, mert olyan kollégánk, akinek a kutyája meg is evett volna engem, ha a gazdi nem fogja vissza.
Engem szinte biztosan idegesítene mert nem kedvelem a gyerekeket,meg a legtöbb nem bír magával alapból.De ha még aránylag tud viselkedni akkor is kicsit zavaró lenne hogy téblábol ott egy ember akinek nem kéne ott lennie.
Ugyan még nem fordult elő velem ilyen mert nem olyan területen dolgozok ahol ez előfodulhat de valószínűleg idegesítene
de egy 9-10 évest már otthon lehet hagyni 8-9 órára.
És ha abban a 8-9 órába valami baj történik vele??? Például ha felügyelet nélkül van valami baleset, ne agya az élet betőrő. Azért egy 9-10 évesre még vigyázni kell, nem olyan nagy még. Attól még egy munkahely se megy csödbe hogy 1-2 órára bevisz valaki egy kisgyereket.
Szerencsre egy veszélyes laborban dolgozom
Borzasztóan
Akkor ne dolgozzon aznap
Ne hozzá be
"Akkor ne dolgozzon aznap"
Azt se tolerálja jobban a munkahely ha egyfolytában otthon kell maradni mert hol covid, hol tanár sztrájk miatt kiesik az iskola. Örülök hogy nem ezekben az években vagyok kisgyerekes szülő. Az ember igyekszik, meg sok munkáltató is azon van hogy jó megoldások szülessenek. Egy kis empátia nagy ajándék.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!