Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Más is utálja az olyan munkatá...

Más is utálja az olyan munkatársat, aki folyton megkérdezi, hogy "mizujs?"?

Figyelt kérdés
Mégis milyen választ vár erre a kérdésre? Köszön nagy mosolyogva aztán megkérdezi, hogy "mizujs veled?", de közben abszolút látszik, hogy rohadtul nem érdekli mi újság velem. A legjobb az egészben, hogy ezt a csajt akarja előléptetni a vezetőnk állítólag, pedig szakmailag egy nulla. Létezik, hogy ezzel a kamu mosolygós mizuzással vágódott be? Mindenkivel csinálja nem csak velem és úgy látom mások is rosszul vannak tőle. Ti mit szoktatok erre válaszolni, hogy ne legyen túl bunkó, de vegye észre belőle, hogy nekem ne mizujsozzon?
2023. jún. 5. 11:12
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

Engem nem zavar.

Azt szoktam visszaválaszolni, hogy szép időnk van, kicsit nagy volt reggel a forgalom és hasonlót.

2023. jún. 5. 12:34
 12/17 A kérdező kommentje:
Lehet tényleg velem van a baj, de én nem azért járok be dolgozni, hogy az időjárásról meg a közlekedésről beszélgessek. Akkor már miért nem kérdezi azt, hogy mi a helyzet a munkámmal? Mondjuk jelenleg még semmilyen szinten nem a felettesem szóval arról se kérdezgessen. Olyan nehéz lenne annyit mondania, hogy "szia" és simán tovább haladnia? Minek ez a kamu kedvesség?
2023. jún. 5. 13:12
 13/17 anonim ***** válasza:
100%
Akkor legközelebb vond kérdőre, hogy milyen jogon próbál veled szóbaállni.
2023. jún. 5. 13:37
 14/17 anonim ***** válasza:
Akkor vedd poénre. Hát zujs az még hagyján, de a mi az elfogyott. És nálad?
2023. jún. 5. 14:54
 15/17 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem jobb lenne neked a Home Office kérdező, ha ennyi szocializációra képtelen vagy. Vagy te mihelyt megismersz valakit, azonnal filozofálni kezdesz vele?
2023. jún. 5. 16:24
 16/17 anonim ***** válasza:
Nem kicsit: nagyon is. Így többen tudják, hogy a small talk-ot nálam kerüljék:).
2023. jún. 5. 18:50
 17/17 anonim ***** válasza:
Régen azt válaszoltuk erre az okos kérdésre, hogy "Néplap". Az egy újság volt anno. Ha elég idős vagy, akkor ismered, ha nem, akkor ezért nem. Manapság "semmi különös", vagy "minden rendben". De én is utálom ezt a kérdést, ha nem én teszem fel, hanem vki más nekem. :D
2023. szept. 29. 14:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!