Illik megkérdezni a munkatársaimat, hogy zavarja-e őket, ha én hagymát vagy fokhagymát eszem?
Figyelt kérdés
2020. ápr. 24. 22:14
2/11 anonim válasza:
Én nem szoktam
Hal ételeknél szoktam megkérdezni mert az erősebb aromájú
5/11 anonim válasza:
Ha szoktatok csókolózni, akkor talán megkérdezném😄
6/11 anonim válasza:
Nem. Nem szeretem, de még engem sem zavar, ha valaki eszi. Annyi, hogy ha valakivel utána beszélsz, ne hajolj a képébe, mert az elég büdös tud lenni.
7/11 anonim válasza:
Hát, ha nem munka közben eszed, hanem a szünetedben, a munkaterületen kívül, akkor nem kell az engedélyüket kérni. Amúgy meg, ha zavarja őket, úgyis szólnak.
8/11 A kérdező kommentje:
Mindegy, ha zavarja őket, ha nem, én akkor is azt fogok reggelizni.
Köszönöm a hozzászólásokat!
2020. ápr. 25. 00:07
10/11 anonim válasza:
Egyél nyugodtan, esetleg utána moss fogat vagy rágózz, hogy ne legyen szájszagod. Nem az a gáz, ha hagymát eszel, hanem ha utána nem lehet megmaradni melletted.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!