A munkatársam hetente megkérdezi el vagyok-e màr jegyezve. Màr gyomorgörcsöm van a témától. Hogy lehet leállítani?
Minden hétfőn rákérdez, hogy eljegyzett-e már a barátom hétvégén. Nem tartunk ott és nem is fog egy ideig eljegyezni,mivel nem is lakunk még együtt. Mikor összejöttünk még egyetemre jártam,nem sok saját pénzem volt, aztán jött egy munkanélküli időszak. Decembertől van normális munkahelyem. Először szeretnénk összeköltözni,de annak nem láttam értelmét, hogy ő fizessen mindent, tehàt össze akarok szedni egy kis tartalékot. Minden alkalommal elmondtam neki őszintén a tényeket, de ma is megkaptam, hogy akkor ez csak egy laza kapcsolat ha nem képes eljegyezni. Hadd döntsük már el mikor mit csinálunk. Én értem, hogy nem vagyok már tini, de egyáltalán nem vágyok még esküvőre meg gyerekre. Majd haladunk úgyis. Kezdem nagyon unni, és félek most màr csúnyán fogok visszaszólni mert gyomorgörcsöm van a témától. Hogy lehet leállítani az ilyen embert?
24N
Nem válaszolsz neki, mintha süket lennél.
Csak leesik neki.
De a bátrabb emberek őszinték, és megmondják, hogy: hagyjál békén, mit érdekel az téged?
Ma már ott tartottam, hogy tényleg azt mondom neki hagyjon már ezzel.
Ő férfi, 56 éves. Van felesége meg 2 gyereke. A fia pont egyidős velem, neki kapcsolata sincs. Okoskodjon neki. Én jelenleg boldog vagyok és jól érzem magam.
És ha sosem mennék férjhez akkor mi van? Annyira unalmas már ez a beleokoskodás mások életébe.
Mentek a zöldek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!