Miért nézi a számat?
Figyelt kérdés
Az egyik férfi munkatársam beszélgetes közben nézi a számat már nem egyszer fordult elő és a beszélgetés közben nagyon sokszor a számat nézi,de nm értem miert,nincs rajta semmi. Miért nézi? Hogy tegyem szóvá neki?2023. máj. 26. 00:10
1/8 anonim válasza:
Valószínűleg rosszul hall, és szájról olvas.
Mégis mit mondanál neki? 🙉🙊
2/8 anonim válasza:
Első körben keresnék egy jó pszichológust.
3/8 A kérdező kommentje:
Engem zavar.. Én a szemébe nézek annak akivel beszélek. Nem nincs baj a hallásával.
2023. máj. 26. 00:15
5/8 anonim válasza:
Többet kéne fogat mosni mert az elmúlt két hét menüjét olvassa vissza a fogaidról.
6/8 anonim válasza:
Sok ember nézi kommunikáció közben a másik ember száját.
Teljesen alaptalan negatív dolgot képzelni e mögé, - úgy adod elő, mint ha folyamatosan a csöcseidet vagy az alsó testedet bámulná, miközben a szemöldökeit nyalogatja.
Túl sokat képzelsz magadról.
7/8 anonim válasza:
Én is a szájat nézem, de csak nőknél.
Mert nem szeretek a szemébe nézni egy nőnek hetero pasiként, mert az már kb olyan mintha szexelnénk, mellesleg ha bejön könnyen rákívánok, ha látom, hogy kölcsönös a szitu, a bonyodalmak akkor jönnek, ha elkezdem megszerezni és még sikerül is !
Könnyű szétcseszni az élethelyzeteket ha valakinek jók az adottságai és még ráadásul szabadszellemű is.
8/8 anonim válasza:
Elképzeli, ahogyan cuppogsz a farkán. De csak ennyi. 🤷♀️
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!