Van itt olyan aki a mai napig nem tudja mit szeretne dolgozni, miből akarna megélni?
33 éves vagyok, dolgoztam már fizikait, irodait. Sok olyan munkám volt, ami egy ideig érdeklődéssel kötött, aztán mindig azt vettem észre, hogy inkább a volt kollégák miatt kedveltem az adott munkahelyet nem is a munkakör miatt. Dolgozni szeretek, mert úgy érzem, hogy kell az élethez. Én ha szabadságon vagyok 1-2 hét körül már marhára unom magam és kezd kiesni a napi rutin is.
Ami ijesztő, hogy a mai napig nem tudnám megmondani, hogy mit dolgoznék szívesen, ha holnap valami égi erő segítségével az összes tudást magamba tudnám szívni.
Talán IT terület, de szerintem azt sem tudnám a végletekig, meg egy időben érdekelt az online tartalomgyártás, de szerintem abban is kiégnék, plusz nem szeretnék híres ember lenni, jobb ez az átlag ember életmódja ezt jobban szeretem.
Ki mit dolgozna szívesen, ha választhatna vagy mit dolgozik amit szeret is?
"Maximum napi 2 órát dolgoznék úgy 10-12-ig és ennyi slussz passz."
Ez nagyon jó, támogatom! :D
Ugye?
Annyit szinte az összes munkában ki lehetne bírni.
Aztán hagyjon mindenki békén.
Nem kellene korán kelni, ott lenne az egész délután szabadon, az este.
Amúgy sincs kedvem semmilyen munkához , de 2 órát kibírnék.
12-es: igen, a legtöbb embernek szerintem nem is a munkával van baja, hanem azzal, hogy az egész napját elveszi és nincs élete mellette.
Keveseknek adatik meg, hogy annyira szeretik, amit csinálnak, hogy az az életük értelme.
Teljesen normális, csak a szülők és a tanárok nyomatják, hogy 17 évesen már el kéne döntened.
27 vagyok, fél éven belül két világmegváltó karrier ötletem volt. Az egyik egy vállalkozás, de offos sajnos nem hoz semmit november óta. A másikhoz egyetem fog kelleni és már nagyon várom de simán lehet hogy azt se fogok örökké csinálni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!