Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Nagyon eltérő oxigén és...

Nagyon eltérő oxigén és hőmérsékleti igények egy munkahelyen - hogy kezelhető?

Figyelt kérdés

Szóval az a helyzet hogy 12 emberrel dolgozok egy csapatban. MINDENKI fázós rajtam kívül. Jelenleg pl a hőmérő szerint 24 fok van az irodában, a többség pulóverben, sálban ül. Nekem rövidujjúban, rövidnadrágban épp kellemes nyitott ablaknál.

Télen a többiek 25-26 fokra fűtenek a normál radiátoros fűtés mellé behozott plusz hősugárzókkal. Én ilyenkor kb hőgutát kapok egy vékony pólóban.

Ablakot nyitni nagyjából soha nem akarnak mert bejön a hideg (kivéve a 40 fokos kánikulában, akkor “bejön a meleg” indoklással), ami leginkább közös megbeszéléseken gond, amikor több mint 10 ember összeül egy relatíve kicsi szobában és pillanatok alatt elfogy az oxigén.

Lényegében a munkahelyen folyamatosan szakad rólam a víz, émelygek és nem kapok normálisan levegőt. Egyre nehezebben viselem.

Természetesen szoktam szólni, de nem igazán tetszik nekik hogy 12 embernek kell “”megfagynia”” egy ember kedvéért, így nem igazán akarnak változtatni.

Valahogy fejleszthető a meleg és az oxigénhiány tűrése? Vagy van erre valamilyen kompromisszum? Hogy lehetne megoldani ezt a helyzetet?

2023. máj. 24. 11:10
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:

Utálok rágózni, és nem lesz tőle hűvösebb :(

2023. jún. 14. 06:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!