Hogyan kezelhető egy egoista, kíngörcs kolega?
Figyelt kérdés
Van egy borzalmas kollégám ahol dolgozom, rém idegesítő kis pi.... a. Mindent tudni akar magánélet, szexuális élet minden, súlyom minden érdekli mindenbe bele akarna szólni, ha nem válaszolok azért bunkó, ha máshogy válaszolok akkor azért elegem van belőle hogyan tegyem helyre végre, hogy tudja hol a határ?2021. júl. 19. 21:53
1/7 anonim válasza:
Mondd meg neki, hogy szálljon le rólad.
2/7 anonim válasza:
A munkahelyen senkinek semmi köze a magánéletedhez. Ezt meg kell neki mondani. Amúgy én az ilyeneket úgy kezeltem mindig, hogy összekamuzt
minden hülyeséget ami eszembe jutott.
3/7 anonim válasza:
Kérdezd meg, miért akarja ezt tudni, mi a szándéka vele, miért fontos ez neki, Majd közöld, hogy nem bratyizni jársz a munkahelyre, így vegyen vissza,
4/7 anonim válasza:
Állítsd le. Magától nem fog kevesebbet kérdezni, itt neked kell helyretenned. Mi a legrosszabb, ami történhet? Nem beszéltek? Micsoda csapás :D
5/7 anonim válasza:
Az erőszak nem megoldás. Legalábbis nem mindig. De most az...
6/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat. Lekoptatom amint tudom.
2021. júl. 20. 18:09
7/7 anonim válasza:
Látványosan tereld a témát és kizárólag szakmai dolgokról beszélj illetve hogy "ne haragudj de most nagyon elfoglalt vagyok".m
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!