VerO76 kérdése:
Hogyan kezelhető egeszsegen az elutasítottság?
Figyelt kérdés
40 eves anya vagyok. Elvalt. Regebben tarsas ember voltam. Vidam voltam sokan kedveltek. Amiota megolte magat az ocsem egyszeruen nem tudok ugy kapcsolodni az emberekhez mint azelott. A tragedia maradando idegrendszer es lelki serulest okozott. Ebbol kifolyolag pl.mar nem tudok szepen irni. Meg valtozott az irasom. A beszedem is. Barhova megyek tanul barmilyen kozossegbe kerultem mindig volt valaki aki emiatt elitelt,kinevetett es voltak akik hozza csapodtak. Mindig ugyan az a sema. Probalom megfejteni az okot,de mar nagyon kezdek elkeseredni es sajnos mar azon veszem eszre magam,hogy haragot taplalok.minden nap gyakorolnom kell a megbocsatast. Kezdek ebbe a problemaba belefaradni. Tanacsot szeretnek olyan szemelyektol akik hasonlo dolgon mar keresztul mentek es mar letudtak gyozni. Köszönöm.2016. dec. 2. 19:21
1/1 anonim válasza:
szerintem ez nem elutasítottság,hanem gyász.
ilyen lelki állapotban pedig a legjobb ha el tudnál vonulni a világból,ahol csak magad lennél,azt csinálhatnád amit szeretnél.
egyedülálló anyaként erre nem sok lehetőséged van,dolgozni kell,emberekkel kell kapcsolatban lenned,ami érthető módon frusztrál,ezért a lelki gyógyulás is 3-4x olyan hosszú idő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!