Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Lelehet élni úgy egy életet,...

Lelehet élni úgy egy életet, hogy utálod csinálni amit dolgozol?

Figyelt kérdés
Semmi örömödet nem leled benne, ahogy elkezdődik a nap, már azt várod mikor mehess haza, de viszonylag jól fizet.

2023. máj. 17. 18:27
1 2 3 4
 31/40 anonim ***** válasza:
100%
Erre is van megoldás:Ausztria!Ha van nyelvtudásod akkor nyert ügyed van
2023. máj. 17. 21:29
 32/40 anonim ***** válasza:
100%
A gyerekeket nem mozdítom ki, a szüleim is idősek... én itthon akarok boldogulni. Meglátjuk mennyit emelnek márciustól, a mostani 18% az karcsú. Ha elég motiváló lesz máshol is a fizetés, akkor lépek.
2023. máj. 17. 21:32
 33/40 anonim ***** válasza:
100%
2012 óta ezt művelem: érzelmileg kiégtem, egyre távolodom az emberektől.
2023. máj. 17. 21:53
 34/40 anonim ***** válasza:
100%
33-as mivel foglalkozol?
2023. máj. 17. 21:58
 35/40 anonim ***** válasza:

34.

Szerintem ő az egészségügyis, csak külön válaszban ezt megjegyezte.

2023. máj. 18. 05:56
 36/40 anonim ***** válasza:
100%

Legtöbb idős ember így csinálja. A 30 alattiak azok, akik lelépnek, ha valami nem tetszik nekik, továbbképzik magukat, vagy teljesen átképzik. Tőlem is elvárják családban, hogy maradjak ott, ahol először kapok munkát, ne váltsak, vagy legalább is hosszú évekig ne. Én meg a próbaidő alatt szépen eldöntöm, hogy tetszik-e a munka, a körülmények, fizetésből kijövök-e (oké ezt mondjuk speciel kb-ra lehet tudni előre), munkatársak milyenek. És ha nem tetszik, akkor csáó, lépek. Mindig jó döntés volt :)

Én most egy olyan munkahelyen vagyok, ahol szeretek lenni, sok a szabadidőm (most is bent vagyok és itt írogatok :D), fizu amiatt elég hogy nem egyedül élek, jól is megy a munka. Úgyhogy itt tudnék maradni sokáig. De közben megtaláltam az álom hivatásomat, úgyhogy egyetemre fogok menni és majd abban fogok elhelyezkedni.

Ne maradj ott, ahol rossz neked, nem számít, ki mit gondol. Megteheted. Egyszer egy hülye nő, aki valami vezető volt a cégnél, ahova mentem, beszólt, mert kiderült, hogy több munkahelyem is volt és rövidek voltak (egy éven belüliek). Csalódott és undorodott fejjel mondta, hogy nem ezt várják itt. Aha, senki más soha nem szólt emiatt, felvettek és 13 hónapot voltam ott :) Csak ez a hülye nyanya van abban a hitben, hogy iskola után menj dolgozni és menj onnan nyugdíjba.

2023. máj. 18. 13:47
 37/40 anonim ***** válasza:
100%

36.

Ez annyira jellemző egy rétegre.

Nekem volt egy kolleganőm, aki azt mondta nem szereti a "vándormadarakat".

Ez azt jelentette, hogy lenézte, megszólta azokat, akiknek már több munkahelyük volt.

Mondta ezt, 30-as nőként, aki (azóta már 50-es korosztály) alkalmazott volt világ eletében (plusz egy palinak a munkahelyen egy "titkos" szeretője, amit mindenki tudott :D)

Tehát az erkölcsösség mintaképe itélkezett, mint általában.

Sok begyepesedett, azt tekinti jó munkaerőnek aki évtizedekig megmarad egy munkakörben, egy melóhelyen.

Na, én meg ezeket nem nézem semmibe.

Hogy nincs meg valakiben a vágy, hogy többre, előrébb jusson?

Ha munkahelyet nem is vált pl. egy orvos, de képzi magát, szerez fokozatokat.

2023. máj. 18. 14:46
 38/40 anonim válasza:
100%

Korábbi hozzászólók alapján, aki szereti amit csinál nem kap ideális fizetést aki meg menne azt marasztalják nagyobb fizetéssel.

Nem pont fordítva kellene legyen?

Ez súlyos gondolkodásbeli hiba a vezetés részéről. Így mindenki rossz helyre kerül és boldogtalan embereket gyárt.

2023. máj. 18. 15:59
 39/40 anonim ***** válasza:
100%
Nem
2023. júl. 4. 22:57
 40/40 anonim ***** válasza:
100%
Én így élek, szar fizuért. Nem tudom, meddig bírom még.
2023. júl. 5. 06:03
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!