Lelehet élni úgy egy életet, hogy utálod csinálni amit dolgozol?
Figyelt kérdés
Semmi örömödet nem leled benne, ahogy elkezdődik a nap, már azt várod mikor mehess haza, de viszonylag jól fizet.2023. máj. 17. 18:27
11/40 anonim válasza:
"Most nem élvezed, akkor szart se ér az egész, tehát akkor felesleges ezt erőltetni!" (Mészáros Dóra/Dorothy Black)
13/40 anonim válasza:
A tapasztalatom azt igazolja, hogy le lehet. A legtöbb munkahelyen kiégett, bunkóvá és kedvtelenné fásult embereket látok, akikről ordít, hogy csak a pénz miatt erőltetik magukra az egészet. Ez a baj, hogy társadalmi szinten elvárunk egy életszínvonalat, amit azzal sínylünk meg, hogy olyan munkakörökre is igény van amiket az ég világon senki nem akar csinálni, dehát valakinek muszáj. Pl. valaki írta itt az adminisztrációt, az tipikusan egy nagyon fontos, de lélekölően monoton és stresszes munkakör.
14/40 anonim válasza:
Ha rám célzol, nem adminisztráción vagyok, még vagyoni meg titoktartási felelősségem is van.
Csoda, hogy nem ültetnek belém chipet:D
15/40 anonim válasza:
Nem lehet de muszáj. A nagy többségnek. Van akik megfogták az isten lábát és azt csináljak amit szeretnek. De ahhoz nagyon kiválasztottnak kell lenni.
16/40 anonim válasza:
Én nem tudnék! 😄
Igaz, hogy nem fizet jól, de legalább imádom a munkám. Előző helyeimet is szerettem, igaz, azok messze nem szakmabeliek voltak.
Én vagyok szerencsés, mert még nem volt olyan munkahelyem, amit utáltam volna. 😃
17/40 anonim válasza:
Le lehet élni, persze. De ez kinek éri meg?
18/40 anonim válasza:
#16 én is hasonló szituban vagyok, imádom a mostani munkám, vannak sikereim és folyamatosan fejlődök. Az egyetlen bibi, hogy nem fizet jól,de végre olyan munkahelyem van, ahová szeretek bejárni, ahol szívesen ülök a gép elé. Nem úgy megyek haza minden nap, mint egy kicsavart felmosórongy. Ez nagyon sokat számít.
19/40 anonim válasza:
Nekem is ez a dilemmám. Én a hivatásomban dolgozok, de ahol konkrétan most vagyok, ott teljesen kiégtem már. Van elvétve egy jobb nap, de utálok elindulni minden nap. Szívesen váltanék, már kétszer beadtam a felmondásomat, de mindkét alkalommal dobtak a fizetésemre, hogy maradjak. Ha váltok, a mostani fizetésem felét keresném kb. Sakk/matt.
20/40 anonim válasza:
19.
Megkérdezhetem milyen munkakörben vagy?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!